Επεισοδιακή σύλληψη στο Ρέθυμνο – 37χρονος αποπειράθηκε να «εμβολίσει» αστυνομικούς

Σε μία επεισοδιακή… σύλληψη ενός θύτη ενός περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας προχώρησαν οι άνδρες της αστυνομίας στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης όταν ένας 37χρονος, σε βάρος του οποίου υπήρχε δικαστική απόφαση να μην πλησιάζει την σύζυγο και τα παιδιά του, πήγε στο σπίτι τους.

Η σύζυγος ενημέρωσε άμεσα τις αρχές με άνδρες της αστυνομίας να σπεύδουν στο σημείο προκειμένου να τον συλλάβουν για παραβίαση ασφαλιστικών μέτρων. Ο 37χρονος άνδρας εξοργίστηκε στη θέα των αστυνομικών και αντί να τους ακολουθήσει, μπήκε στο αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή

Άμεσα οι αστυνομικοί έδωσαν εντολή στους συναδέλφους τους και στήθηκε μπλόκο λίγο πριν από τον κόμβο του Ατσιπόπουλου. Εκεί, ο 37χρονος επιχείρησε να «χτυπήσει» με το αυτοκίνητό του τους αστυνομικούς. Σϋμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, οι αστυνομικοί πυροβόλησαν στα λάστιχα του οχήματος για να καταφέρουν να το ακινητοποιήσουν

Τότε, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα. Σε βάρος του 37χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση αλλά και για παραβίαση δικαστικής απόφασης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ