H Ελένη Μενεγάκη τα… έχασε με τον λογαριασμό ρεύματος – “Θα τους πάρω τηλέφωνο”

Στον λογαριασμό του ρεύματος που έλαβε στο σπίτι της αναφέρθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της στο Mega.

Καλεσμένη στη σημερινή εκπομπή ήταν η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη η οποία μιλούσε για την ακρίβεια, με την Ελένη Μενεγάκη να την διακόπτει και να αποκαλύπτει πως…  τα έχασε μόλις είδε τον λογαριασμό της ΔΕΗ.

“Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί κανείς να το αποφύγει και είναι ένας λογαριασμός που πράγματι όταν αλλάζει έτσι δημιουργεί μεγάλη αστάθεια σε ένα σπίτι, σε μία οικογένεια. Γιατί έχουν κάνει τον προϋπολογισμό τους και ξέρουν, τόσα βγάζουμε τόσα μπορούμε να χαλάσουμε” είπε η παρουσιάστρια.

Η Ελένη Μενεγάκη σημείωσε πως μετά τον φουσκωμένο λογαριασμό που έλαβε τον προηγούμενο μήνα, αυτή τη φορά ήρθαν στο σπίτι δύο “ραβασάκια” με διαφορά λίγων ημερών.

“Εμένα σκέψου την ταραχή την οποία είχα τον προηγούμενο μήνα που μου ήρθε ένας λογαριασμός που πραγματικά τα έχασα. Και αυτόν τον μήνα μου ήρθαν με διαφορά δύο ημερών για το ίδιο σπίτι δύο λογαριασμοί, με διαφορετικά νούμερα. Σήμερα θέλω να πάρω ΔΕΗ”, είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ