Επεισόδια στου Ρέντη: «Έπιασα την φωτοβολίδα, αλλά δεν την εκτόξευσα» λέει ο ανήλικος αδελφός του 18χρονου

Νέα πρόσωπα μπαίνουν στο κάδρο των ερευνών, όπως αποκάλυψε χθες το enikos.gr, για την επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα στον αστυνομικό που προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό του στα επεισόδια στου Ρέντη. Ανάμεσα τους, ο ανήλικος αδελφός του 18χρονου κατηγορούμενου, καθώς σε εκτοξευτήρα φωτοβολίδας βρέθηκαν το DNA του και αποτύπωμά του.

Σύμφωνα με το Star στη συμπληρωματική του κατάθεση υποστήριξε στις αρχές ότι έπιασε φωτοβολίδα, αλλά δεν την εκτόξευσε.

«Την στιγμή που βγήκα να φωνάξω τον αδελφό μου να γυρίσει πίσω και να μην πάει στα επεισόδια, κάποιος που δεν γνωρίζω μου έδωσε μια φωτοβολίδα. Ρώτησα τι είναι και μου είπε πάμε να την πετάξουμε. Την άφησα από τα χέρια μου και ξαναμπήκα στο γήπεδο» ανέφερε ο 16χρονος, ο οποίος επιμένει ότι δεν συμμετείχε στα επεισόδια και η επαφή του με τη φωτοβολίδα ήταν μόνο για ελάχιστα λεπτά. Η έρευνα όμως έδειξε ότι πάνω σε εκτοξευτήρα φωτοβολίδας βρέθηκαν:

    • Το DNA του από ιδρώτα
    • Αποτύπωμα
    • Επίσης στα χέρια του βρέθηκαν κατάλοιπα πυρίτιδας.

«Δέχομαι απειλητικά μηνύματα» λέει ο μάνατζερ γνωστού τράπερ

Την ίδια ώρα, πυρίτιδα βρέθηκε και στον 26χρονο μάνατζερ γνωστού τράπερ που έχει καταθέσει ήδη στις αρχές υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν στα επεισόδια. Ο 26χρονος αφού κατήγγειλε ότι οι αστυνομικοί τον χτύπησαν προκειμένου να ομολογήσει – κάτι που αρνείται η αστυνομία – τώρα καταγγέλλει ότι δέχεται απειλές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ