Επεισόδια στον Ασπρόπυργο: Μεγάλες οι ζημιές στο κατάστημα με ελαστικά από τη φωτιά – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Μεγάλες είναι οι ζημιές στο κατάστημα ελαστικών, στο οποίο ξέσπασε φωτιά κατά τα επεισόδια με Ρομά στον Ασπρόπυργο.

Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 16χρονος – Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης

Ομάδα ατόμων έβαλαν φωτιά στο κατάστημα το οποίο βρίσκεται στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ και αργά το βράδυ οι κάτοικοι των γύρω περιοχών έλαβαν προειδοποιητικό μήνυμα από το «112» να παραμείνουν στα σπίτια τους.

Με το πρώτο φως της ημέρας, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης στο enikos.gr, η εικόνα της καταστροφής είναι αποκαλυπτική.

Ξεσπά ο ξάδελφος του 16χρονου: Για 20 ευρώ του έριξαν σφαίρα στο κεφάλι – Θα πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας

Ασπρόπυργος- φωτιά- επεισόδια

Καπνοί βγαίνουν ακόμα από το κατάστημα, το οποίο έχει υποστεί ζημιές, ενώ στον περιβάλλοντα χώρο και τον δρόμο υπάρχουν καμένα ελαστικά και άλλα αντικείμενα.

Προβλήματα στην Περιφερειακή Αιγάλεω μετά τα επεισόδια με Ρομά

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις προκειμένου να κατασβέσουν και τις τελευταίες εστίες φωτιάς.

Ασπρόπυργος- φωτιά- επεισόδια

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ