Επεισόδια στην Νίκαια: Ξυλοκόπησαν ηλικιωμένο και έκαψαν μηχανάκι στην πλατεία Κουμπάκη – ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη

Θλιβερά επεισόδια έλαβαν χώρα νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής 19 Μαρτίου επί της οδού Γ. Λαμπράκη στην Νίκαια, ύστερα από συμπλοκή οπαδών του Ιωνικού και της Προοδευτικής. Αναγνώστης καταγγέλλει στο enikos.gr ότι οι οπαδοί ξυλοκόπησαν ηλικιωμένο άνδρα, ενώ έβαλαν φωτιά σε μηχανάκι σε κεντρική πλατεία. 

Πανικός στην Νίκαια έπειτα από συμπλοκή μεταξύ οπαδών: Γονείς προσπαθούσαν να προστατέψουν τα παιδιά τους – BINTEO αναγνώστη

Όλα ξεκίνησαν όταν ξαφνικά σταμάτησαν δέκα μηχανάκια κοντά στο γήπεδο του Ιωνικού και άρχισαν να χτυπάνε κόσμο και να ρίχνουν φωτοβολίδες. Σύμφωνα με την καταγγελία του αναγνώστη την ώρα των επεισοδίων επίθεση δέχτηκε κι ένας ηλικιωμένος άνδρας που είχε πάει βόλτα με την εγγονή του στην πλατεία από τους  οπλισμένους με σφυριά, καδρόνια και  φωτοβολίδες οπαδούς.

Στην πλατεία Κουμπάκη προκλήθηκαν ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και μηχανάκια. Την ίδια στιγμή, υπήρξαν μικρές εστίες φωτιάς σε δέντρα, ενώ οι οπαδοί των δύο ομάδων έβαλαν φωτιά σε μηχανάκι στο κέντρο της πλατείας, όπως φαίνεται στο βίντεο που έστειλε ο αναγνώστης.

Το βίντεο του αναγνώστη με το μηχανάκι που φλέγεται

Ο ίδιος αναγνώστης καταγγέλλει επίσης στο enikos.gr, ότι τα επεισόδια επεκτάθηκαν και στην πάνω μεριά της πλατείας όπου υπάρχουν καφετέριες γεμάτες κόσμο. Στο σημείο έφθασαν δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίες προχώρησαν σε χρήση χημικών.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ