Ένταση και στον Ασπρόπυργο – Κλειστή η περιφερειακή Αιγάλεω

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Ένταση επικρατεί στον Ασπρόπυργο με ομάδες ατόμων από καταυλισμό Ρομά να πετάνε πέτρες με αφορμή τον θάνατο του 17χρονου από πυροβολισμό αστυνομικού στη Βοιωτία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ομάδες ατόμων πέταξαν πέτρες στην περιφερειακή Αιγάλεω με συνέπεια να κλείσει ο δρόμος για τα οχήματα από το ύψος της λεωφόρου ΝΑΤΟ στο ρεύμα προς Σκαραμαγκά.

Έκρυθμη είναι η κατάσταση για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα στη Θήβα, έπειτα από τον θάνατο του 17χρονου Ρομά, ο οποίος έπεσε νεκρός όταν πυροβολήθηκε από αστυνομικό, ύστερα από καταδίωξη.

Αυτή την ώρα, το βράδυ της Δευτέρας (13/11), ομάδα Ρομά προκαλεί επεισόδια στη «γέφυρα του τρόμου», στο Πυρί, ανάβοντας φωτιές.

Σύμφωνα με το Ράδιο Θήβα, στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις ενώ έχει διακοπεί και η κυκλοφορία των οχημάτων.

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google