Έλληνες ηθοποιοί ενώνουν τις φωνές τους κατά της βίας – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Γνωστοί Έλληνες ηθοποιοί ύψωσαν τη φωνή τους κατά της βίας στο νέο video clip του τραγουδιού «Πιο δυνατός» του Αντώνη Αγγελίδη για την εκστρατεία «Γίνε Άνθρωπος».

Τα περιστατικά βίας τα τελευταία χρόνια είναι σε έξαρση και με στόχο τη βοήθεια και την υποστήριξη των ανθρώπων που υφίστανται οποιαδήποτε μορφή της, το Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια (CSI Institute), μέσα από την εκστρατεία «Γίνε Άνθρωπος» απηύθυνε πρόσκληση σε καταξιωμένους ηθοποιούς, όπως η Ζέτα Δούκα, η Σάρα Εσκενάζυ, ο Λεωνίδας Κακούρης, η Αντιγόνη Κουλουκάκου, η Μπέττυ Λιβανού, η Υβόννη Μαλτέζου, η Λουκία Πιστιόλα, η Νίκη Σερέτη και ο Γιώργος Χρανιώτης να ενώσουν τη… φωνή τους ενάντια της βίας, μέσα από τραγούδι «Πιο δυνατός» του Αντώνη Αγγελίδη.

Το συγκεκριμένο τραγούδι φιλοδοξεί να περάσει το μήνυμα πως κάθε δυσκολία που αντιμετωπίζουμε, πρέπει να μας ενώνει ώστε όλοι μαζί να βγούμε πιο δυνατοί στο τέλος.

Στα γυρίσματα του video clip του τραγουδιού συμμετείχε και ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Τσιμούρης, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι ηθοποιοί συμμετείχαν αφιλοκερδώς στο video clip. Η παραγωγή ήταν δωρεά από την εταιρεία Andritsos Group.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ