Ελεύθερος ο ζωγράφος που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία – Τι δήλωσε

Αποφασισμένος να αποκαταστήσει τη φήμη του εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο ζωγράφος που συνελήφθη για εμπλοκή σε υπόθεση πορνογραφίας ανήλικων κοριτσιών και ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του στον ανακριτή.

Ο 40χρονος έδωσε τη δική του εκδοχή για την καταγγελία που έκανε σε βάρος του μία ανήλικη ότι τη φωτογράφιζε άλλοτε γυμνή και άλλοτε με σέξι εσώρουχα.

Ο ίδιος απολογούμενος μίλησε για καλλιτεχνικό πρότζεκτ του οποίου η φωτογράφιση ήταν ένα στάδιο και ότι η κοπέλα του απέκρυψε ότι δεν είχε κλείσει τα 18 χρόνια, όταν του ζήτησε να τη φωτογραφίσει.

Μετά την απόφαση του ανακριτή ο ζωγράφος ανέφερε σε δηλώσεις του “δεν θα τελειώσει έτσι αυτό, η ξεφτίλα είναι άνευ προηγουμένου” και συμπλήρωσε ότι από αυτήν την περιπέτεια έχει καταστραφεί η καριέρα του. Η ίδια κοπέλα κατήγγειλε και τον 67χρονο “ροκά” μαζί με τη 40χρονη σύντροφό του ότι την παρέσυραν σε γυμνές φωτογραφίσεις, τις οποίες προωθούσαν σε κύκλωμα παιδόφιλων. Άλλωστε στο σπίτι του 67χρονου βρέθηκε πλούσιο πορνογραφικό υλικό με ανήλικες.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ