ΕΛ.ΑΣ.: Απαγορεύτηκαν οι αυριανές συγκεντρώσεις μελών του κόμματος “Έλληνες για την πατρίδα” και αντιεξουσιαστών στο Νέο Ηράκλειο

Απαγορεύτηκαν με αποφάσεις του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής οι δύο συγκεντρώσεις (μελών του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη και αντισυγκέντρωση αντιεξουσιαστών), που είχαν προγραμματιστεί για αύριο το απόγευμα στο Νέο Ηράκλειο, με αφορμή την επέτειο της δολοφονίας των μελών της “Χρυσής Αυγής” Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη, το 2013. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΓΑΔΑ η απαγόρευση αποφασίστηκε λόγω σοβαρού κινδύνου σοβαρών επεισοδίων και εγκλημάτων.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ αναφέρει:

«Με αποφάσεις του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής απαγορεύεται η πραγματοποίηση των ακόλουθων αυριανών (01-11-2020) δημόσιων υπαίθριων συναθροίσεων: Την 16:00 ώρα στον σταθμό ΗΣΑΠ Ηράκλειο μελών της συλλογικότητας «Αντιεξουσιαστική/αντιφασιστική Συνέλευση Νέας Ιωνίας/Ηρακλείου» και την ίδια ώρα (16:00) επί της Λ. Ηρακλείου 420 στο Ν. Ηράκλειο μελών του κόμματος «Έλληνες για την πατρίδα» και ακολούθως πορεία με τελικό προορισμό το νεκροταφείο Ηρακλείου.

Οι παραπάνω απαγορεύσεις αποφασίστηκαν επειδή επαπειλείται σοβαρός κίνδυνος διατάραξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας λόγω ιδιαιτέρως πιθανής διάπραξης σοβαρών εγκλημάτων, ενώ απειλείται σοβαρά και η διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής στη συγκεκριμένη περιοχή, με την ταυτόχρονη πραγματοποίηση των δυο (2) συναθροίσεων».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ