Ελαιώνας: «Ο χρόνος για εμένα έχει σταματήσει» – Τι λέει στο enikos.gr η μητέρα του 27χρονου που αγνοείται

Άκαρπες παραμένουν οι προσπάθειες εντοπισμού του Θάνου Χαρικιόπουλου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στον Ελαιώνα, με την οικογένεια, τους φίλους και τους συγγενείς του να βιώνουν στιγμές αγωνίας. Mάλιστα, η μητέρα του 27χρονου μέσω του enikos.gr απηύθυνε έκκληση στις αρμόδιες αρχές και σε όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε προκειμένου να βρεθεί ο γιος της.

Toυ Δημήτρη Καλογερόγιαννη 

«Τελευταία φορά που είδα τον Θάνο ήταν το Πάσχα, ακριβώς γιατί έκανε δύο δουλειές στην Θεσσαλονίκη όπου έμενε. Ωστόσο, μιλούσαμε σχεδόν καθημερινά», μας είπε η κ. Θεανώ η οποία στην συνέχεια σημείωσε πως η τελευταία φορά που μίλησε με τον γιο της ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής. 

Ακόμη, όπως αποκάλυψε η ίδια δεν γνώριζε ότι ο γιος της βρισκόταν στην Αθήνα, «Νόμιζα ότι ήταν στην Θεσσαλονίκη», ανέφερε η μητέρα του 27χρονου, η οποία πληροφορήθηκε για την εξαφάνιση του τα ξημερώματα της Κυριακής, έπειτα από τηλεφωνική συνομιλία με την νύφη της.

«Αμέσως ξεκινήσαμε να τον αναζητούμε στον Ελαιώνα, ωστόσο, τη στιγμή που φτάσαμε δεν υπήρχε κανείς», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Όπως είχε γίνει γνωστό ο πρώην σύζυγός της και πατέρας του παιδιού βρισκόταν μαζί με τον 27χρονο σε παζάρι στον Ελαιώνα την στιγμή που ξαφνικά εκείνος άρχισε να τρέχει με αποτέλεσμα να χαθούν τα ίχνη του.

Σε μία προσπάθεια να εξηγήσει την απόφαση αυτή του γιου της η μητέρα του 27χρονου υπογράμμισε στο enikos.gr πως τον τελευταίο καιρό εκείνος ήταν αρκετά αγχωμένος αφενός, ακριβώς γιατί είχε πληροφορηθεί για ένα πρόβλημα υγείας της ίδιας αλλά και γιατί δεν έβρισκε δουλειά που να σχετίζεται με τις σπουδές του.

«Αγχώθηκε, φοβήθηκε για εμένα επειδή μένω μόνη μου. Είχε σηκώσει μεγάλο βάρος τον τελευταίο καιρό και αυτό γιγαντώθηκε, δεν μπορούσε να το διαχειριστεί.Υποθέτω πως κατέβηκε από την Θεσσαλονίκη για να έρθει να με δει», σημείωσε η κ. Θεανώ κι έπειτα συμπλήρωσε: «Ο Θάνος σπούδασε στο Tμήμα Γεωπονίας και τον τελευταίο καιρό ήταν πολύ στενοχωρημένος που δεν μπορούσε να βρει δουλειά στον κλάδο του»

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η ίδια οι περισσότεροι από τους φίλους του δεν γνωρίζουν τους λόγους για τους οποίους ο γιος της πήρε αυτή την απόφαση. «Μέχρι τα 18 του χρόνια ζούσαμε στην Κέρκυρα, όλοι του οι φίλοι μένουν, αλλά δυστυχώς ούτε εκείνοι γνωρίζουν κάτι»

Ακόμη σημειώνεται πως η μητέρα του 27χρονου αποκάλυψε πως την ενημέρωσαν ότι ο γιος της εντοπίστηκε το βράδυ της Τετάρτης (25/10) στο Περιστέρι.

«Οικείο πρόσωπο με κάλεσε και μου είπε ότι κάποιος είδε τον Θάνο σε γνωστή οδό στο Περιστέρι το βράδυ της Τετάρτης. Ωστόσο, δυστυχώς δεν έχουμε μάθει κάτι νεότερο. Έχουμε βγει στους δρόμους στις γύρω περιοχές και τον αναζητούμε», είπε συγκεκριμένα.

Τέλος, κατά την επικοινωνία της με το enikos.gr η μητέρα του 27χρονου που αγνοείται απηύθυνε έκκληση στις αρχές και σε όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε για τον γιο της να μιλήσει μαζί της.

«Ο χρόνος για εμένα έχει σταματήσει. Εύχομαι να βρεθεί το παιδί μου σώο και αβλαβές, τον αγαπάμε πολύ και τον περιμένουμε», καταλήγει η ίδια.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ