Ελαιώνας: «Eδώ θα είσαι ασφαλής, σε περιμένουμε» – Συγκλονίζει στο enikos.gr η μητέρα του 27χρονου Θάνου που αγνοείται

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η εξαφάνιση του 27χρονου Θάνου τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στον Ελαιώνα με την οικογένεια, τους φίλους και τους συγγενείς του να βιώνουν στιγμές αγωνίας.

Toυ Δημήτρη Καλογερόγιαννη 

Η μητέρα του Θάνου συγκλονίζει στην έκκληση που απηύθυνε μέσω του enikos.gr, 25 ημέρες μετά την εξαφάνιση του γιου της. Σύμφωνα με τα όσα μας είπε η κ. Θεανώ οι προσπάθειες εντοπισμού του γιου της δεν έχουν σταματήσει με την ίδια να θεωρεί πως ο 27χρονος είναι ακόμη ζωντανός.

«Δυστυχώς δεν έχουμε κανένα νέο ακόμη. Βρισκόμαστε σε αγωνία και δεν ξέρουμε τι άλλο να κάνουμε», σημείωσε η κ. Θεανώ η οποία πρόσθεσε: «Όπου μας λένε τρέχουμε, ψάχνουμε, κολλάμε αφίσες και κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας. Ο πατέρας, τα ξαδέλφια του κι εγώ είμαστε στον δρόμο όλη μέρα και τον αναζητούμε»

Την περασμένη εβδομάδα μία κυρία με κάλεσε και μου είπε ότι τον εντόπισαν κοντά στο πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Αυτό ήταν και το τελευταίο τηλεφώνημα που έλαβα».

Τέλος, μέσω του enikos.gr προχώρησε έκκληση προς τον γιο της αλλά και σε όποιν γνωρίζει οτιδήποτε για την εξαφάνισή του.

«Σε περιμένουμε και σε αγαπάμε. Εδώ στο σπίτι του θα είσαι ασφαλής, θα σε φροντίζουμε εμείς να μην φοβάται τίποτα», καταλήγει η μητέρα του 27χρονου Θάνου.

«Είπε “μπαμπά σ’ αγαπώ” και ξεκίνησε να τρέχει»

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας και ο ετεροθαλής αδελφός του Θάνου είχαν αποκαλύψει τι ακριβώς συνέβη πριν χαθούν τα ίχνη του 27χρονου.

Στις 21 Οκτωβρίου είχε βγει βόλτα με τον πατέρα του στην περιοχή του Αιγάλεω, όταν ξαφνικά του πέρασε το τσαντάκι του στον λαιμό, του είπε «μπαμπά σ’ αγαπώ» και άρχισε να τρέχει.

«Ο χρόνος για εμένα έχει σταματήσει»

Σε προηγούμενη επικοινωνία της με το enikos.gr η μητέρα του 27χρονου είχε αναφέρει: «Τελευταία φορά που είδα τον Θάνο ήταν το Πάσχα, ακριβώς γιατί έκανε δύο δουλειές στην Θεσσαλονίκη όπου έμενε. Ωστόσο, μιλούσαμε σχεδόν καθημερινά».

Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια δεν γνώριζε ότι ο γιος της βρισκόταν στην Αθήνα, «Νόμιζα ότι ήταν στην Θεσσαλονίκη», ανέφερε η μητέρα του 27χρονου, η οποία πληροφορήθηκε για την εξαφάνιση του, έπειτα από τηλεφωνική συνομιλία με την νύφη της.

Όπως είχε γίνει γνωστό ο πρώην σύζυγός της και πατέρας του παιδιού βρισκόταν μαζί με τον 27χρονο σε παζάρι στον Ελαιώνα την στιγμή που ξαφνικά εκείνος άρχισε να τρέχει με αποτέλεσμα να χαθούν τα ίχνη του.

Σε μία προσπάθεια να εξηγήσει την απόφαση αυτή του γιου της η μητέρα του 27χρονου είχε αναφέρει στο enikos.gr πως τον τελευταίο καιρό εκείνος ήταν αρκετά αγχωμένος αφενός, ακριβώς γιατί είχε πληροφορηθεί για ένα πρόβλημα υγείας της ίδιας αλλά και γιατί δεν έβρισκε δουλειά που να σχετίζεται με τις σπουδές του.

«Αγχώθηκε, φοβήθηκε για εμένα επειδή μένω μόνη μου. Είχε σηκώσει μεγάλο βάρος τον τελευταίο καιρό και αυτό γιγαντώθηκε, δεν μπορούσε να το διαχειριστεί.Υποθέτω πως κατέβηκε από την Θεσσαλονίκη για να έρθει να με δει», σημείωσε η κ. Θεανώ κι έπειτα συμπλήρωσε: «Ο Θάνος σπούδασε στο Tμήμα Γεωπονίας και τον τελευταίο καιρό ήταν πολύ στενοχωρημένος που δεν μπορούσε να βρει δουλειά στον κλάδο του».

 

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού:

«Στις 21/10/2023, πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Ελαιώνα στην Αθήνα, ο Χαρικιόπουλος Αθανάσιος (Θάνος), 27 ετών. Το “Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Χαρικιόπουλου Αθανάσιου (Θάνου) και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς συντρέχουν πολύ σοβαροί λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Χαρικιόπουλος Αθανάσιος (Θάνος) έχει ύψος 1,72 μ. και κανονικό βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε κοντομάνικη μπλούζα με άσπρες γραμμές, μαύρη φόρμα adidas, μπουφάν σε χρώματα παραλλαγής και γκρι παπούτσια μάρκας Nike.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με “Το Χαμόγελο του Παιδιού” όλο το 24ωρο, στην “Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017”, σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ