Έκλεψαν μηχανάκι για να πάνε διακοπές – Τι αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης του οχήματος

Το θράσος των εγκληματιών έχει πλέον ξεφύγει πέρα από κάθε όριο. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση όπου οι κακοποιοί έκλεψαν το σκούτερ ενός συμπολίτη μας και το… χρησιμοποίησαν για τις μετακινήσεις τους.

Εύβοια: Οι κλέφτες… δεν είχαν τον Θεό τους – Έκλεψαν το παγκάρι από εξωκκλήσι

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, οι θρασύτατοι ληστές είχαν προνοήσει και άλλαξαν τις πινακίδες του σκούτερ με πλαστές, για να μην εντοπιστεί.

«Πριν ενάμιση μήνα συνειδητοποίησα ότι μου είχαν κλέψει τα κλειδιά από το μηχανάκι», αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης του οχήματος και συνέχισε λέγοντας ότι πριν δύο εβδομάδες τελικά του έκλεψαν το μηχανάκι. Όπως είπε στην κάμερα, του έκλεψαν το μηχανάκι στη Δραπετσώνα και το βρήκε στο Μενίδι.

Λάρισα: Χειροπέδες σε κλέφτες… αντηλιακών – 4 φορές είχαν κλέψει το ίδιο σούπερ μάρκετ

Το… εξωφρενικό της υπόθεσης είναι ότι, όπως διαπιστώθηκε, οι κλέφτες χρησιμοποίησαν το κλεμμένο σκούτερ για να κάνουν διακοπές, καθώς στον αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, υπήρχε εξοπλισμός παραλίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Βίντεο: Η στιγμή που δύο κλέφτες με μηχανάκι αρπάζουν το ρολόι οδηγού που έχει κολλήσει στην κίνηση

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK