Έκλεψαν γιαγιά 102 ετών αλλά συνελήφθησαν

Με τη μέθοδο της απασχόλησης έκλεψαν 1.000 ευρώ, στο τέλος όμως βρέθηκαν με χειροπέδες…

Οι τρεις νεαροί που εμφανίσθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (24/10) σε σπίτι υπεραιωνόβιας γιαγιάς σε χωριό του Αλμυρού, δεν πουλούσαν τελικά παπλώματα.

Επρόκειτο για κλέφτες Ρομά ηλικίας 24, 22 και 16 ετών που στόχο είχαν να πάρουν ότι μπορέσουν από το υποψήφιο θύμα τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport οι κλέφτες δεν σεβάστηκαν τα 102 χρόνια της γιαγιάς και με τη μέθοδο της απασχόλησης κατάφεραν να «τρυπώσουν» στο σπίτι της και να της αφαιρέσουν 1.000 ευρώ. Η γιαγιά ωστόσο τους κατάλαβε και τότε εκείνοι έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Οι αστυνομικοί του ΑΤ Αλμυρού που ειδοποιήθηκαν από την παθούσα και ανέλαβαν την προανάκριση, συγκέντρωσαν άμεσα τις πληροφορίες σχετικά με ένα μπλε TOYOTA που ήταν έξω από το σπίτι της γιαγιάς και υπολογίζοντας τις οδούς διαφυγής ειδοποίησαν το ΑΤ Στυλίδας. Πράγματι λίγο αργότερα οι συνάδελφοί τους εντόπισαν το μπλε αυτοκίνητο να κινείται στην ανατολική Φθιώτιδα και μέσα στη Στυλίδα το σταμάτησαν για έλεγχο.

Οι τρεις Ρομά προσήχθησαν τελικά στο ΑΤ Αλμυρού όπου η γιαγιά αναγνώρισε τους τρεις υποτιθέμενους «πωλητές», οι οποίοι και συνελήφθησαν, ενώ το όχημά τους κατασχέθηκε.

Την προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Αλμυρού, ενώ οι δύο ενήλικες Ρομά με τη σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ