Είχε κάνει το σπίτι του… πυριτιδαποθήκη

Μασούρια δυναμίτιδας, πυροκροτητής, κυνηγετικό όπλο, βαλλίστρα, τόξο, μαχαίρια, μικροποσότητα κοκαΐνης, φυσίγγια, κροτίδες εντόπισαν οι αστυνομικοί στα σπίτια δύο Ελλήνων σε χωριά της Μάνης.

Κατά την αστυνομική επιχείρηση, συνελήφθησαν στην Αρεόπολη Λακωνίας δύο άντρες, ηλικίας 34 και 63 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της παράβαση των νομοθεσιών για τα όπλα, τα ναρκωτικά και τα βεγγαλικά.

Κατά τις έρευνες στο σπίτι και το όχημα του 34χρονου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: ένας πυροκροτητής συνδεδεμένος με βραδύκαυστο πυραγωγό φυτίλι, κυνηγητικό όπλο και βαλλίστρα, αεροβόλο πιστόλι και τόξο, τρία μαχαίρια και εννέα βέλη, πέντε φυσίγγια πυροβόλου όπλου, πλήθος μεταλλικών σφαιριδίων, έξι κάλυκες διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων,  δύο χειροπέδες και μικροποσότητα κοκαΐνης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι και την αποθήκη του 63χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 15 μασούρια δυναμίτιδας, 29 φυσίγγια κρότου και πέντε κάλυκες.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των ερευνών εκτός των άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 19 κινητά τηλέφωνα, οκτώ κάρτες SIM , τρεις μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, επτά κάρτες αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων, εννέα ηλεκτρονικές συσκευές (ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, ραδιοπομποί κ.α.).

Όλα τα κατασχεθέντα αντικείμενα, θα σταλούν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για εργαστηριακή εξέταση.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου.

Διαβάστε επίσης.

Υποψήφιος με τη ΧΑ κατέβασε πανό του ΚΚΕ

Την έσωσε ο γείτονας από τη ληστεία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ