Εισαγγελέας στη δίκη Τοπαλούδη: Η συμβολική ανάρτηση με στίχους του Λειβαδίτη

Η Αριστοτέλεια Δόγκα, ήταν ένα από τα πρόσωπα που απασχόλησαν την κοινή γνώμη, κατά τη διάρκεια της πολύκροτης δίκης για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Με την συναισθηματική αγόρευσή της, που ήταν καταπέλτης κατά των δύο κατηγορουμένων, προκάλεσε καταιγισμό θετικών σχολίων αλλά και επικρίσεων. Αυτός ενδέχεται, εξάλλου, να ήταν και ένας από τους λόγους που την οδήγησαν να απέχει για ένα μικρό χρονικό διάστημα από τα social media. Τις τελευταίες ημέρες, όμως, η εισαγγελέας τηρεί μία πιο ενεργή στάση στο Facebook, με αναρτήσεις που ενέχουν συμβολισμούς.

Πριν από λίγες ώρες, άλλαξε τη φωτογραφία του εξωφύλλου της και επέλεξε να δημοσιεύσει μία φωτογραφία με στίχους του ποιήματος “η τελευταία εντολή” του Τάσου Λειβαδίτη: “Εκείνη τη νύχτα άδειασα τόσο, που όταν μου πέταξαν το μαχαίρι δεν βρήκε πουθενά να καρφωθεί”. Την ανάρτηση συνοδεύει με το εξής σχόλιο: “Μίλα ψιθυριστά όταν μιλάς γι’ αγάπη”… Τ. Λειβαδίτης, ο ποιητής της καρδιάς μου. Dedicated

Παράλληλα, η εισαγγελέας άλλαξε και τη φωτογραφία του προφίλ της επιλέγοντας μία φωτογραφία με έναν άγγελο που θρηνεί, κρατώντας ένα στεφάνι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ