«Είναι ψέματα για να με εκδικηθούν» υποστηρίζει ο Youtuber με τα «ροζ βίντεο»

Δεκάδες ροζ βίντεο βρέθηκαν στην κατοχή γνωστού Youtuber μετά από καταγγελία πρώην συντρόφου του πως την εκβίασε ότι θα διαρρεύσει υλικό από προσωπικές τους στιγμές. Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από αρκετό καιρό η 30χρονη πρώην σύντροφός του κατήγγειλε ότι την είχε απειλήσει πως αν χωρίσουν θα προχωρούσε στην δημοσίευση βίντεο ερωτικού περιεχομένου στο διαδίκτυο. Η γυναίκα ζήτησε τη συνδρομή της αστυνομίας και των δικαστικών αρχών.

Ο Youtuber μιλώντας στο Live News έδωσε την δική του εκδοχή για την υπόθεση, υποστηρίζοντας ότι «όλο αυτό είναι ένα ψέμα εις βάρος μου που ειπώθηκε καθαρά για εκδίκηση. Με την κοπέλα που είναι στο βίντεο δεν είχα σχέση. Βρεθήκαμε και τραβήχτηκε ένα βίντεο από κοινού και υπάρχουν μηνύματα που αποδεικνύουν ότι είχε γνώση. Σήμερα με τη συγκεκριμένη κοπέλα είμαστε στα δικαστήρια. Δεν αληθεύει σε καμία περίπτωση ότι την έχω εκβιάσει πως θα κυκλοφορήσω κάποιο δικό μας βίντεο από προσωπική στιγμή».

Βρέθηκαν 92 βίντεο σε σκληρό δίσκο

‘Όταν έγινε η έρευνα στο σπίτι του 30χρονου, κατασχέθηκαν σκληροί δίσκοι και usb sticks.  Σύμφωνα με το MEGA, πριν από λίγες μέρες ολοκληρώθηκε το πόρισμα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. και όπως προέκυψε από την έρευνα, στον σκληρό δίσκο βρέθηκαν 92 βίντεο με τις συνευρέσεις του με 85 διαφορετικές γυναίκες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μόνο το 20% των βίντεο ήταν με τη συναίνεση των γυναικών.

«Στα κινητά όλων των ανθρώπων υπάρχουν ερωτικά βίντεο. Η αστυνομία πήρε όλα μου τα αρχεία και μέσα σε αυτά έχω βίντεο από προσωπικές μου στιγμές. Τα βίντεο είναι ερωτικού περιεχομένου με σχέσεις που είχα παλαιότερα. Σε κάθε ένα από αυτά η τότε σχέσεις μου έδιναν τη συγκατάθεσή τους και ήταν κάτι που το θέλαμε και οι δύο πλευρές» υποστηρίζει ο ίδιος.

Παραβιάστηκε το Instagram της

Σύμφωνα με την έρευνα, την περίοδο που δέχτηκε, όπως υποστηρίζει η γυναίκα, τις απειλές, παραβιάστηκε και ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram, με τον χάκερ μάλιστα να της ζητάει 500 ευρώ για να μη δημοσιοποιήσει τα όσα είχε βρει στις συνομιλίες της. Μέσα σε αυτές τις συνομιλίες, φαίνεται να υπήρχαν και κάποιες με τον Youtuber που κατηγορεί.

Η αρχική έρευνα έδειξε ότι ο χάκερ, που είναι φαρμακοποιός από τα βόρεια προάστια, δεν έχει κάποια σχέση με τον Youtuber, με τις έρευνες να συνεχίζονται και να εξετάζουν όλα τα ευρήματα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ