«Είμαι πολύ φοβισμένος»: Τι λέει ο Πακιστανός που καταγγέλλει ότι οδηγός ταξί τον πυροβόλησε

Πακιστανός κατήγγειλε ότι τον πυροβόλησε οδηγός ταξί την ώρα που επέστρεφε από γιορτή, φορώντας παραδοσιακά ρούχα της χώρας του. Το περιστατικό συνέβη μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας.

Ο 26χρονος Πακιστανός μαζί με τρεις ομοεθνείς τους, φορώντας παραδοσιακές φορεσιές, περπατούσαν στην οδό “3ης Σεπτεμβρίου”. Ξαφνικά δίπλα τους σταμάτησε ένα ταξί, και, όπως υποστηρίζουν, ο οδηγός ταξί αφού τους έβρισε, τους πυροβόλησε τέσσερις φορές και μετά εξαφανίστηκε. Οι τέσσερις νεαροί δεν πρόλαβαν να δουν τον δράστη της επίθεσης.

«Είμαι πολύ φοβισμένος. Επιστρέφαμε από το τζαμί φορώντας τα παραδοσιακά μας ρούχα. Ήρθε ένα ταξί, άνοιξε το παράθυρο και άρχισε να μας βρίζει. Μας πυροβόλησε τέσσερις φορές. Δεν κατάλαβα τι έγινε μέχρι που με πυροβόλησε» δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο 26χρονος Πακιστανός

«Εμείς λέμε ότι υπάρχει δικαιοσύνη και συμπόνια. Υπάρχει και αλληλεγγύη. Δεν θα τον αφήσουμε μόνο του. Για αυτό ζητάμε να τιμωρηθούν οι φασίστες. Να τιμωρηθεί αυτός. Υπάρχουν κάμερες και είναι εύκολη να βρεθεί ο ταξιτζής» ανέφερε ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας στην Ελλάδα, Τζαβέντ Ασλάμ.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ρατσιστικής Βίας που έχουν αναλάβει την υπόθεση προσπαθούν να βρουν βίντεο που να έχουν καταγράψει τη διαδρομή που ακολούθησε το ταξί, προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη του δράστη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ