Εικόνες-σοκ από την δράση του YouTuber που κακοποιούσε ΑμεΑ σε live μετάδοση

Φρίκη και οργή προκαλούν τα εκατοντάδες βίντεο που οδήγησαν στην σύλληψη του 35χρονου YouTuber, ο οποίος φέρεται να ξεκίνησε την αρρωστημένη «ιδέα» με την κακοποίηση ατόμων με αναπηρία σε ζωντανή μετάδοση στο διαδίκτυο, όπως είχε αποκαλύψει το enikos.gr.

Της Κωνσταντίνας Χαϊνά

Ο 35χρονος πασίγνωστος Youtuber και TikToker είχε μπει εδώ και μήνες στο στόχαστρο των έμπειρων αξιωματικών της ΕΛΑΣ που χειρίζονται την υπόθεση, σε μια προσπάθειά τους να αποκαλυφθεί αυτή η «σκοτεινή» πλευρά του διαδικτύου, και να καταφέρουν να συλλέξουν στοιχεία που αφορούσαν την εκμετάλλευση ευάλωτων ατόμων σε ζωντανή μετάδοση, τα οποία θα ήταν αρκετά ώστε να προχωρήσουν στην σύλληψή του.

Όπως είχε γράψει το enikos.gr, ο 35χρονος Youtuber φέρεται να κακοποιεί, εδώ και πολλά χρόνια, άτομα με νοητική υστέρηση, με οικονομικά και ψυχολογικά προβλήματα και τοξικοεξαρτημένα, με μοναδικό στόχο το κέρδος, αδιαφορώντας για την αξιοπρέπειά τους.

Αυτά τα άτομα, έκαναν ακριβώς οτιδήποτε τους έλεγε ως «μαριονέτες» του, αφού θεωρούσαν πως είναι υπό την προστασία του και πίστευαν πως κερδίζουν αναγνωρισιμότητα μέσω όλης αυτής της αρρωστημένης ψυχαγωγίας που προσφέρουν σε αυτούς που πληρώνουν για να γίνεται όλο και χειρότερη.

Στα δύο βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα το enikos.gr, απεικονίζονται ΑμεΑ να εκτελούν για ακόμη μια φορά τις εντολές του 35χρονου Youtuber, και να προβαίνουν σε σεξουαλικές πράξεις μεταξύ τους σε ζωντανή μετάδοση, προκειμένου να ικανοποιήσουν τους χιλιάδες θεατές του 35χρονου που πλήρωναν για να πραγματοποιούνται οι φρικιαστικές φαντασιώσεις τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ