Εικόνες από τη φωτιά στο Σχιστό – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης σε χαμηλή βλάστηση κοντά στα οικιστικά όρια της περιοχής του Άνω Κορυδαλλού προς το Σχιστό.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά καίει ξερά χόρτα στο βουνό, κοντά στα Πυροβολεία του Κορυδαλλού, ενώ δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για ιδιαίτερα ισχυρούς ανέμους.

Στην κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 26 πυροσβέστες με 7 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα, ενώ έχουν κινητοποιηθεί και δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη.

 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της φωτιάς στον Σχιστό

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του Σχιστού έχει προχωρήσει η τροχαία Πειραιά λόγω πυρκαγιάς σε χαμηλή βλάστηση κοντά στην περιοχή του Ανω Κορυδαλλού. Συγκεκριμένα διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Παναγιώτη Ελη από το ύψος της Μιλτιάδου προς τα πυροβολεία Κορυδαλλού.

Δείτε φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr από τη φωτιά

Φωτιά Σχιστό

Φωτιά Σχιστό

Φωτιά Σχιστό

Φωτιά Σχιστό

Φωτιά Σχιστό

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ