Εγκλωβισμένη αλεπού στα Μελίσσια – Επιχείρηση διάσωσης από την Πυροσβεστική – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Αυγούστου στα Μελίσσια, όπου βρέθηκε εγκλωβισμένη μία μικρή αλεπού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει αναγνώστης στο enikos.gr το άτυχο ζωάκι βρέθηκε εγκλωβισμένο στην συμβολή των οδών Ασκληπιού και Αγ.Μαρινας σε μία ρεματιά όπου υπήρχαν λαμαρίνες και μπάζα γεγονός που δυσκόλεψε την προσέγγιση και τον απεγκλωβισμό του.

Σύμφωνα με τα όσα μας είπε, για την διάσωση της αλεπούς βρέθηκαν στο σημείο 4 Πυροσβέστες με 1 όχημα αλλά και ένα μέλος του Συλλόγου Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής «ΑΝΙΜΑ» και όπως τόνισε ο αναγνώστης στο enikos.gr το ζωάκι είναι ανήμπορο τραυματισμένο και κινείται ελάχιστα με την κατάσταση του να προκαλεί ανησυχία.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε νωρίτερα ο αναγνώστης η διάσωση της τραυματισμένης αλεπούς ολοκληρώθηκε με επιτυχία κι αυτή την στιγμή το ζωάκι λαμβάνει τις πρώτες βοήθειες από κτηνίατρο του Συλλόγου «ΑΝΙΜΑ».

Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Θεσσαλονίκη: Σκουπίδια στον Θερμαϊκό και ξηλωμένο φανάρι πεζών – Καταγγελία αναγνώστη

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ