Περιστέρι: Οι καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του 62χρονου – Ο καβγάς που οδήγησε στην άγρια δολοφονία

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε σήμερα (31/12) τα ξημερώματα στο Περιστέρι. Ο 62χρονος που έπεσε νεκρός από τις πολλαπλές μαχαιριές του γιου του, είχε καταγγελθεί αρκετές φορές από την γυναίκα του για ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο 62χρονος πατέρας ήταν μεθυσμένος και μόλις μπήκε στο σπίτι, έβρισε τον γιο του, ο οποίος καθόταν μπροστά από τον υπολογιστή.

Στη συνέχεια, ξέσπασε καβγάς ανάμεσά τους, με τον 35χρονο γιο να τον μαχαιρώνει πολλές φορές, ενώ μία μαχαιριά στην μηριαία χώρα ήταν αυτή που έφερε τον θάνατο.

Όπως κατέθεσε ο 35χρονος γιος, σύμφωνα με τον κ. Καλλιακμάνη, ο πατέρας του είχε μία συνεχή κακοποιητική συμπεριφορά, όταν επέστρεφε μεθυσμένος από την έξοδό του.

Υπενθυμίζεται πως, το αιματηρό περιστατικό συνέβη περίπου στη 01:00 τα ξημερώματα, στην οδό Κολωνού. Ο 35χρονος φέρεται να μαχαίρωσε πολλές φορές τον πατέρα του, μπροστά στα μάτια της μητέρας του.

Πρόκειται για Έλληνες με καταγωγή από το Ουζμπεκιστάν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ