Έγκλημα στο Κορωπί – Συγγενείς της οικογένειας: Ήταν η κακιά στιγμή – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Κορωπί από το έγκλημα που έγινε το πρωί της Δευτέρας όταν ένας 76χρονος άνδρας πυροβόλησε με καραμπίνα και σκότωσε τον 48χρονο γιο του. Το έγκλημα σημειώθηκε στην οδό Γ. Αναγνώστου 40.

Ο ξάδερφος του θύτη και θείος του θύματος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε ότι τόσο ο παιδοκτόνος όσο και ο αδικοχαμένος γιος του, ήταν από “τα καλύτερα παιδιά” και η οικογένεια τους ήταν από τις καλύτερες στην περιοχή. “Ο γιος με τον πατέρα ήταν φίλοι, συνεργάτες. Έκαναν την ίδια δουλειά”, ανέφερε.

Σχετικά με τις συνθήκες της δολοφονίας είπε ότι ο γιος είχε έρθει πολύ αργά στο σπίτι που έμενε μαζί με τον πατέρα του, πιθανότατα από κάποια διασκέδαση και απέδωσε την τραγωδία στην κακιά στιγμή, αρνούμενος ότι υπήρχαν έντονα προβλήματα αλκοολισμού στο θύμα που δημιουργούσαν συνεχείς αιτίες για καβγάδες με τον πατέρα του.

“Ο θύτης ήταν από τα πολύ καλά παιδιά και το θύμα ακόμα καλύτερος. Ο άλλος αδελφός ήταν μπροστά, πήγε να τους χωρίσει. Για μένα ήταν η κακιά στιγμή. Φαντάζομαι ότι λογομάχησαν το πρωί, ίσως γύρισε από κάποιο γλέντι και εκεί έγινε η βαβούρα. Ζούσαν στο ίδιο σπίτι”, σημείωσε.

Πολλοί είναι οι συγγενείς της οικογένειας που έχουν μείνει έκπληκτοι. Δεν μπορούν να το πιστέψουν.

Ο συγγενής της οικογένειας συμπλήρωσε πως ο παιδοκτόνος είχε βγει πρόσφατα από νοσοκομείο όπου είχε παραμείνει επί 25 ημέρες στην εντατική και κυκλοφορούσε με την βοήθεια ενός πι και στη συνέχεια με μία μαγκούρα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ