Εφιάλτης για 13χρονη στη Ρόδο: Τα «μαρτύρια» στα χέρια δύο 19χρονων – Η σεξουαλική κακοποίηση και η λιποθυμία

Τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια δύο 19χρονων έζησε μια 13χρονη στη Ρόδο. Μια υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ και οργή και που την διερευνούν η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών και η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας του νησιού.

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου κατόπιν τριών εισαγγελικών παραγγελιών σχημάτισε δικογραφία για τα αδικήματα των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη που συμπλήρωσε τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, που έλαβαν χώρα από τον Δεκέμβριο του 2021 έως τον Μάιο του 2022 σε βάρος της 13χρονης με φερόμενο ως δράστη έναν 19χρονο.

Επιπλέον η δικογραφία περιλαμβάνει ακόμη έναν 19χρονο εναντίον του οποίου έχει γίνει καταγγελία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, πράξη που φέρεται να συνέβη στις αρχές Μαΐου 2022 σε βάρος της ανήλικης.

Ο τελευταίος φέρεται με τη συγκατάθεση της ανήλικης, να της προκάλεσε υποξία και εν συνεχεία λιποθυμικό επεισόδιο, σφίγγοντας με τα χέρια του τον λαιμό της. Η ανήλικη έχει υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση και σε τοξικολογικές εξετάσεις καθώς φέρεται να ενεπλάκη και με ναρκωτικά ενώ εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο.

Τον Ιούνιο του 2022, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, dimokratiki.gr, είχε αφαιρεθεί προσωρινά η επιμέλεια του παιδιού από τους γονείς του λόγω εγκατάλειψης – αδιαφορίας, φιλοξενήθηκε στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Δωδεκανήσου και επέστρεψε σε αυτούς μόλις πρόσφατα.

Η υπόθεση θεωρείται εξαιρετικά σοβαρή και στο επόμενο διάστημα αναμένονται εξελίξεις σε επίπεδο ποινικής αξιολόγησης της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ