Εφιαλτική εκτίμηση Κουρέτα: Έως και 14.000 ανεμβολίαστοι πολίτες άνω των 50 θα πεθάνουν τον χειμώνα λόγω της μετάλλαξης “Δέλτα”

Σε μία εφιαλτική εκτίμηση για τον αριθμό των θανάτων ανεμβολίαστων πολιτών στη χώρα προχώρησε σε δηλώσεις του στο Mega ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας. Συγκεκριμένα, ο κ. Κουρέτας προέβλεψε 12.000 έως 14.000 θανάτους στην Ελλάδα στο ηλικιακό γκρουπ άνω των 50 ετών, που ανήκουν στην ομάδα εκείνων, οι οποίοι έχουν αποφασίσει να μην εμβολιαστούν.

Αρχικά ο κ. Κουρέτας αναφέρθηκε στην «ανύποστατη επιστημονική θεωρία για την αλλαγή του DNA» μετά τον εμβολιασμό και πρόσθεσε ότι «χθες το βράδυ δυστυχώς ένας συνάδελφος μου έστειλε μία δημοσκόπηση και το 7% το πιστεύει. Οι ανεμβολίαστοι είναι περίπου 20%. Συνάδελφος μου είπε “ότι τα εμβόλια προάγουν τις μεταλλάξεις”, αν αυτό το είπε για πλάκα, θα το δεχθώ. Αν το είπε σοβαρά, αυτό το πράγμα είναι κακοήθης άγνοια. Όχι μόνο δεν προάγουν τις μεταλλάξεις, προφυλάσσουν. Αυτά τα μαθαίνουμε σε πρωτοετείς φοιτητές».

«Η μελέτη που έχει εγκριθεί από τον EMA και τον FDA έχει τα πάντα, είναι εύκολο κάποιος να τη βρει», ανέφερε ακόμη ο κ. Κουρέτας και συμπλήρωσε: «Όλα έχουν γίνει νομότυπα. Όλες οι φιλολογίες που λέγονται ότι δήθεν τα εμβόλια είναι πειραματικά, είναι λανθασμένα. Οι κίνδυνοι είναι απειροελάχιστοι. Αν βγάλουμε ένα εισιτήριο να ταξιδέψουμε με αεροπλάνο και κάποιος μας πει ότι φέτος έπεσαν έξι αεροπλάνα, θα ταξιδέψουμε».

«Ξέρετε αυτή τη στιγμή περίπου 500.000 άτομα άνω των 50 είναι ανεμβολίαστα, από αυτούς τους ανθρώπους, λυπάμαι που το λέω, αλλά 12.000 με 14.000 θα νοσήσουν και θα πεθάνουν φέτος τον χειμώνα, αν συνεχίσουμε έτσι. Είναι μεγάλο το νούμερο», ανέφερε ακόμη ο κ. Κουρέτας και εξήγησε: «Από τους 500.000 ανθρώπους άνω των 50 που έχουν μείνει ανεμβολίαστοι, η μετάλλαξη “Δέλτα” θα “χτυπήσει” ειδικά αυτούς. Και το μοντέλο λέει, χθες το βράδυ το συζητούσα με συνάδελφο, θα είναι περίπου 12.000 με 14.000 θα είναι αυτοί που θα πεθάνουν φέτος εξαιτίας αυτού του πράγματος».

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.