Εφετείο Αθηνών: Τέσσερις συλλήψεις για την επίθεση με μαχαίρι

Συνελήφθησαν οι τέσσερις προσαχθέντες μετά την επίθεση με μαχαίρι σε βάρος δύο ατόμων, έξω από το Εφετείο Αθηνών. Όπως ανακοίνωσε επίσημα η Αστυνομία, και οι τέσσερις επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο που εντοπίστηκε από ομάδα ΔΙΑΣ σε παρακείμενο δρόμο. Σε έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν κοντάρια, κουκούλες και άλλα αντικείμενα.

Εφετείο Αθηνών: Φωτογραφία-ντοκουμέντο από την επίθεση με μαχαίρι

Οι τέσσερις επιβάτες του οχήματος οδηγήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, όπου ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή τους στην επίθεση και συνελήφθησαν.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την επίθεση στο Εφετείο

Σήμερα (22-3-2023) και ώρα 11:00 κατά την εξέλιξη εκδίκασης ποινικής υπόθεσης με οπαδικό υπόβαθρο στο Εφετείο, ομάδα περίπου 20 ατόμων κινούμενη σε παρακείμενη οδό, επιτέθηκε σε βάρος δύο ατόμων, τραυματίζοντας με αιχμηρό αντικείμενο έναν εξ’ αυτών.

Εφετείο Αθηνών: ΒΙΝΤΕΟ λίγο μετά την επίθεση με μαχαίρι

Οι δυνάμεις αποκατάστασης τάξης που λάμβαναν μέτρα εξωτερικά του Εφετείου προέβησαν σε χρήση των αναγκαίων δημόσιων ειδών και τα άτομα διέφυγαν προς διάφορες κατευθύνσεις.

Οι ανωτέρω αστυνομικοί παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία, ο οποίος εν συνεχεία μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Επίθεση με μαχαίρι μπροστά στο Εφετείο Αθηνών

Στο πλαίσιο αναζητήσεων στην ευρύτερη περιοχή, εντοπίστηκε σε παρακείμενη οδό από Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και ακινητοποιήθηκε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα.

Κατά τον έλεγχο εντός του αυτοκινήτου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοντάρια, κουκούλες και άλλα αντικείμενα.

Ανωτέρω οδηγήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή τους στην ανωτέρω επίθεση και συνελήφθησαν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ