Πάτρα: Βγήκε από τη ΜΕΘ το 2 μηνών βρέφος που είχε διασωλωνηθεί με κορονοϊό

Ευχάριστα νέα για το δύο μηνών βρέφος στην Πάτρα που βγήκε από τη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένο λόγω επιπλοκών του κορονοϊού.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tempo24.news, ο μικρός Νεκτάριος χρειάστηκε να νοσηλευθεί για αρκετές ημέρες στη ΜΕΘ της Παιδιατρικής Κλινικής. Διασωληνώθηκε, ενώ μετά την αποσωλήνωσή του στις 30 Νοεμβρίου νοσηλευόταν στην εντατική με τη χορήγηση απλού οξυγόνου.

Ο μικρός Νεκτάριος, έπειτα από παράκληση των γονιών του, είχε αεροβαπτιστεί, εξαιτίας της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας του στις 18 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, τον μικρό Νεκτάριο θα επισκεφθεί ο π. Χαρίτωνας για τη θρησκευτική του βάπτιση.

“Ήθελα και εγώ να είμαι κοντά στον Νεκτάριο και τους γονείς του, αλλά δυστυχώς οι υποχρεώσεις μου σήμερα στην Αθήνα και τα υπουργεία είναι πολλές και δεν θα μπορέσω. Εύχομαι στον μικρό μας μαχητή, να είναι πάντα καλά και να κερδίζει όλες τις μάχες με τόση γενναιότητα”, ανέφερε ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης.

Μάλιστα, ο κ. Καρβέλης έχει ήδη έρθει σε επαφή με τους γονείς του βρέφους, μεταφέροντας τις ευχές του για εκείνον και τους γονείς του.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ