Έχει το πιστοποιητικό εμβολιασμού συνεχώς… πάνω του – Το τύπωσε σε μπλούζα

Έναν ευρηματικό τρόπο για να έχει το πιστοποιητικό εμβολιασμού συνεχώς… πάνω του βρήκε ο Θανάσης Γιώγλου. Το τύπωσε πάνω στη μπλούζα του.

Όπως είπε ο κ. Γιώγλου μιλώντας στον ΑΝΤ1 και κάνοντας χιούμορ, «λόγω των πολλαπλών ελέγχων και των μέτρων, τύπωσα το πιστοποιητικό εμβολιασμού στη μπλούζα. Σκέφτομαι να φτιάξω ακόμη 3-4 μπλούζες να τις έχω και να κυκλοφορώ μόνο με αυτές από εδώ και πέρα».

Ο ίδιος τόνισε ότι «σκανάρεται κανονικά το πιστοποιητικό πάνω στη μπλούζα» και πρόσθεσε ότι «η μπλούζα κόστισε 20 ευρώ».

πιστοποιητικό εμβολιασμού-μπλούζα

Ο κ. Ζιώγλου υποστήριξε βέβαια ότι ακόμα δεν την έχει πλύνει για να δει αν αντέχει το πιστοποιητικό. «Την πήρα την Παρασκευή το βράδυ τη μπλούζα, είναι ακόμα πολύ καινούρια. Μόλις την πλύνω και δω τι γίνεται, θα σας ενημερώσω», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το πώς αντέδρασαν στο γήπεδο 5χ5, όπου παίζει μπάλα ο γιος του όταν  του ζήτησαν το πιστοποιητικό εμβολιασμού και έδειξε την μπλούζα, είπε ότι «νόμιζαν ότι τους κοροϊδεύω. Το σκάναρε ο άνθρωπος εκεί, είδε ότι λειτουργεί και έμεινε άναυδος».

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.