Δυτική Αττική: Εντοπίστηκε βλήμα όλμου κρυμμένο σε σπίτι, επτά συλλήψεις – Δείτε ΒΙΝΤΕΟ από την αστυνομική επιχείρηση

Mεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης στη Δυτική Αττική και συγκεκριμένα σε καταυλισμούς Ρομά στο Ζεφύρι, το Μενίδι και τα Άνω Λιόσια.

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Δυτική Αττική

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικές δυνάμεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής/Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, της Ο.Π.Κ.Ε., της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, των Ε.Κ.Α.Μ., αλλά και αστυνομικοί σκύλοι.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε επτά συλλήψεις. Οι τρεις κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, οι τρεις για κατοχή όπλων και ένα άτομο συνελήφθη για διωκτικά έγγραφα. Οι συλληφθέντες έχουν μεταφερθεί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Σε ένα από τα σπίτια που ελέγχθηκαν εντοπίστηκε κρυμμένο ένα βλήμα όλμου. Ο χώρος έχει αποκλειστεί, ενώ στο σημείο θα σπεύσει το Τμήμα Πυροτεχνουργών του Στρατού Ξηράς, προκειμένου να απενεργοποιήσει τον όλμο και να τον αποσύρει.

Σε άλλο σπίτι εντοπίστηκε ένα όπλο που χρονολογείται από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα, η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε ότι κατά τη διάρκεια των ερευνών, που έγιναν παρουσία δικαστικού λειτουργού, κατασχέθηκαν:

-2 πολεμικά τυφέκια,
-3 διόπτρες και σιγαστήρας τυφεκίου,
-6 όπλα,
-βλήμα όλμου,
-200 κάλυκες  διαφόρων διαμετρημάτων,
-γκλοπ και
-μικροποσότητες ναρκωτικών.

Δείτε βίντεο από την αστυνομική επιχείρηση:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ