Δράμα: Αυτή είναι η 59χρονη που σκότωσε ο σύζυγός της – Η αίτηση διαζυγίου και οι καβγάδες

Εκείνη ήθελε να χωρίσουν, εκείνος όχι. Αυτή φαίνεται να είναι και η αιτία για τη νέα γυναικοκτονία, με θύμα αυτή τη φορά μια 59χρονη στη Δράμα. Ο σύζυγός της την σκότωσε και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η 59χρονη είχε ήδη καταθέσει αίτηση διαζυγίου, κάτι το οποίο ο 64χρονος σύζυγός της δεν το ήθελε και δεν μπορούσε να αποδεχτεί ότι θα χωρίσουν με αποτέλεσμα να καβγαδίζουν συχνά.

Αποφάσισε να την σκοτώσει, χρησιμοποιώντας τη μία από τις δύο καραμπίνες που είχε στο σπίτι και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Οι αστυνομικοί έψαξαν μήπως ο δράστης έχει αφήσει κάποιο σημείωμα, αλλά δεν έχει βρεθεί κάτι τέτοιο.

Δράμα γυναικοκτονία

Χρησιμοποίησε την μασιά από το τζάκι για να αυτοπυροβοληθεί

Όπως είχε γράψει νωρίτερα το enikos.gr, ο 64χρονος λόγω της δυσκολίας να αυτοπυροβοληθεί κάποιος με καραμπίνα εξαιτίας του μήκους του όπλου, χρησιμοποίησε τη μασιά από το τζάκι ώστε να καταφέρει να ολοκληρώσει το σχέδιό του. Τοποθέτησε τη μασιά στη σκανδάλη και ασκώντας πίεση στη μασιά αφαίρεσε τη ζωή του.

Το αιματηρό περιστατικό έγινε το βράδυ, αλλά η κόρη του ζευγαριού τους εντόπισε το πρωί.

Μια γειτόνισσα άκουσε μέσα στη νύχτα έναν πυροβολισμό, αλλά θεώρησε ότι πρόκειται για κυνηγούς και δεν έδωσε περαιτέρω σημασία.

Η κόρη του ζευγαριού δεν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση ακόμα. Μόλις μπήκε στο σπίτι αντίκρισε την μητέρα της νεκρή στον καναπέ. Η 59χρονη είχε δεχθεί πυροβολισμό στο στήθος.

Η 59χρονη πρόσεχε κάθε μέρα τα εγγόνια της, ώστε η κόρη της να πηγαίνει στην εργασία της. Επειδή σήμερα δεν φάνηκε την συνηθισμένη ώρα – γύρω στις 8 το πρωί – η κόρη της ανησύχησε και πήγε στο πατρικό της. Εκεί βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ