«Δράκος των Εξαρχείων»: Επιτέθηκε σε δύο κοπέλες μέσα σε 10 λεπτά – «Πήγε να με βιάσει»

Ασύλληπτος παραμένει ο αποκαλούμενος ως «δράκος των Εξαρχείων». Τρεις γυναίκες, έως τώρα, έχουν καταγγείλει ότι ο δράστης τους επιτέθηκε σεξουαλικά σε κεντρικούς δρόμους των Εξαρχείων, μέρα μεσημέρι, ακόμη και νωρίς το πρωί.

Οι τρεις γυναίκες που τον έχουν καταγγείλει στις αστυνομικές αρχές, περιέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια τις επιθέσεις που δέχτηκαν από τον άγνωστο άνδρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, μίλησαν για έναν άνδρα ηλικίας έως 40 ετών, με γαλάζια μάτια.

Και οι τρεις ανέφεραν ότι ο δράστης τα έχασε κι έφυγε όταν οι ίδιες άρχισαν να φωνάζουν για βοήθεια, ενώ τους έδωσε την εντύπωση ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Η τέταρτη γυναίκα που δέχτηκε επίθεση στην περιοχή της Αθήνας, δεν έχει πάει να καταθέσει ακόμη στις αστυνομικές αρχές.

«Πήγε να με βιάσει»

Το ρολόι έδειχνε 07:15 το πρωί της Δευτέρας (20/11), όταν ο «δράκος των Εξαρχείων» επί της οδού Εμμ. Μπενάκη και Νικηταρά έριξε κάτω μία 29χρονη κοπέλα και προέβη σε ασελγείς πράξεις εναντίον της.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει ο ΑΝΤ1, ο δράστης ακολουθεί με απόλυτη ψυχραιμία την 29χρονη, η οποία πηγαίνει στην εργασία της. Ξαφνικά, τον αισθάνεται να επιταχύνει το βήμα του, ενώ στη συνέχεια πέφτει πάνω της.

Για κάποια δευτερόλεπτα, μπροστά στα μάτια των κατοίκων η 29χρονη παλεύει να σωθεί. Ο θυρωρός από την απέναντι πολυκατοικία αρχίζει να φωνάζει, και ο δράστης, όπως λέει, ψύχραιμος αφήνει το θύμα του και φεύγει.

Συγκεκριμένα, ο θυρωρός παρακολουθούσε σαστισμένος τα όσα συνέβαιναν, ενώ θεωρούσε ότι επρόκειτο για ληστεία και βγήκε στον δρόμο. «Αντίκρισα τον δράστη να βρίσκεται πάνω από την κοπέλα και αυθόρμητα μου βγήκε μία φωνή. Δεν ξέρουμε πώς την έριξε κάτω, ή αν είχε χτυπήσει. Μου είπε χαρακτηριστικά “πήγε να με βιάσει”. Το μόνο που μπόρεσα να συγκρατήσω από αυτόν, ήταν τα ανοιχτά χρώματα. Είναι ξανθός, μετρίου αναστήματος και δεν είμαι σίγουρος αν είναι ξένος. Μου έκανε εντύπωση η ώρα που το έκανε αυτό αλλά και η ψυχραιμία που έδειξε».

«Ευτυχώς αυτή του γλίστρησε, φώναξαν και τα παιδιά από απέναντι και την γλυτώσανε την κοπέλα» αναφέρει άλλος αυτόπτης μάρτυρας.

Δύο επιθέσεις μέσα σε 10 λεπτά

Την ώρα που η 29χρονη λαμβάνει τις πρώτες βοήθειες από τα άτομα που την γλύτωσαν, ο «δράκος των Εξαρχείων», σύμφωνα με την καταγγελία στις Αρχές, προχωρά προς την οδό Ζωοδόχου Πηγής 17 και μόλις 10 λεπτά αργότερα, επιτίθεται σε μία 27χρονη.

Σύμφωνα με την περιγραφή του δεύτερου θύματος, ο δράστης προσπάθησε να την ακινητοποιήσει και της έκλεισε το στόμα. Η 27χρονη αντιστάθηκε και εκείνος τράπηκε σε φυγή.

Η επίθεση σε 13χρονη

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί, πως 2 ημέρες νωρίτερα, στις 18 Νοεμβρίου, ο «δράκος» επιτέθηκε σε ένα 13χρονο κορίτσι, το οποίο κατήγγειλε την επίθεση στις Αρχές. Σύμφωνα με την κατάθεση του παιδιού, ήταν λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι, όταν επί της οδού Βαλτετσίου, ο δράστης την άρπαξε από την μέση και προέβη σε γενετήσιες πράξεις.

Το κορίτσι φώναξε βοήθεια και ο δράστης απομακρύνθηκε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ