Δολοφονία στο Γαλάτσι: “Ανιψιός” του «Κεφάλα» ο νεκρός πυγμάχος – Τον είχαν εκτελέσει τον Μάιο στη Μεταμόρφωση

Σοκάρει η μαφιόζικη εκτέλεση στο Γαλάτσι, όπου ένας 35χρονος άνδρας έπεσε νεκρός από πυρά αγνώστων, την ώρα που έμπαινε στο γυμναστήριο.  Το άγριο έγκλημα σημειώθηκε  επί της οδού Εκάβης έξω από το γυμναστήριο του αθλητικού ομίλου πυγμαχίας «Περσεύς.

Πρόκειται για τον 35χρονο πυγμάχο Χ.K., ο οποίος δέχθηκε φονική επίθεση τη στιγμή που έμπαινε στο γυμναστήριο στο Γαλάτσι, από δύο αγνώστους που επέβαιναν σε μηχανή οι οποίοι τον “γάζωσαν” και εξαφανίστηκαν. Φέρεται το θύμα να έχει δεχθεί τουλάχιστον τέσσερις σφαίρες. Ο Χάρης Κοντογιώργης ήταν ένας έμπειρος πυγμάχος και είχε συμμετάσχει σε πολλούς αγώνες, ενώ ήταν και πρωταθλητής Ελλάδος.

νεκρός πυγμάχος

 

 

Ποια ήταν η σχέση του με τον δολοφονημένο «Κεφάλα»

Το θύμα ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, “ανιψιός” του άνδρα που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ τον περασμένο Μάιο, έξω από καντίνα στη Μεταμόρφωση, που ήταν γνωστός με το παρατσούκλι «Κεφάλας». Η ΕΛ.ΑΣ απέδιδε τότε σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών τη δολοφονία του 58χρονου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το θύμα, που ήταν παλιός πυγμάχος, βρισκόταν έξω από καντίνα στην οδό Ιφιγένειας. Ξαφνικά σταμάτησε δίπλα του μια μηχανή με δύο άτομα και ο συνεπιβάτης πυροβόλησε εναντίον του με αποτέλεσμα ο 58χρονος να πέσει νεκρός.

Το θύμα φέρεται να είχε απασχολήσει τις Αρχές πριν από κάποιες δεκαετίες για συμμετοχή σε ομάδες εκβιαστών στα βόρεια προάστια. Αστυνομικές πηγές μιλούσαν για συμβόλαιο θανάτου.

Ο εκτελεστής θεωρείτο αρκετά έμπειρος, καθώς κατάφερε να πλήξει με τις σφαίρες τον 58χρονο τρεις φορές, σε σημεία που ελάχιστες πιθανότητες του άφηναν για να ζήσει: μία στο στήθος και δύο στον λαιμό. Οι δράστες έσπευσαν να εξαφανιστούν και δεν πτοήθηκαν από το γεγονός ότι ήταν σε ένα κεντρικό σημείο όπου υπήρχαν πολλοί μάρτυρες και κάμερες ασφαλείας.

Σήμερα, ο “ανιψιός” του έπεσε επίσης νεκρός από πυρά αγνώστων. Το σημείο έχει αποκλειστεί και οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ