Μεταμόρφωση: Με τρεις σφαίρες δολοφόνησαν τον 58χρονο – Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες – ΒΙΝΤΕΟ

Ακόμη μια μαφιόζικου τύπου εκτέλεση έλαβε χώρα χθες, αυτή τη φορά στη Μεταμόρφωση. Άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανή δολοφόνησαν εν ψυχρώ 58χρονο άνδρα έξω από μία καντίνα με σουβλάκια επί της οδού Ιφιγένειας μπροστά στα μάτια περαστικών. Η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής διενεργεί προανάκριση, ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ «νονών της νύχτας» βλέπει σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η Αστυνομία.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 23.30. Ο 58χρονος είχε σταματήσει με το μηχανάκι του έξω από το ψητοπωλείο και συνομιλούσε με τις δύο υπαλλήλους, τις οποίες γνώριζε. Τη στιγμή εκείνη πλησίασε ένα άλλο μηχανάκι μικρού κυβισμού, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα που φορούσαν κράνη και ο συνοδηγός τον πυροβόλησε τρεις φορές. Οι σφαίρες τον πέτυχαν στο στήθος και τον λαιμό και ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Οι αστυνομικοί βρήκαν τρεις κάλυκες στο σημείο όπου έγινε η επίθεση, ενώ εξετάζουν και τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην περιοχή.

Το θύμα ήταν γνωστό με το προσωνύμιο «Κεφάλας». Πριν από αρκετά χρόνια, σύμφωνα με την ΕΡΤ1, φέρεται να είχε απασχολήσει τις Αρχές με υποθέσεις εκβιασμών. Ήταν παλαίμαχος πυγμάχος και πριν από μερικά χρόνια διατηρούσε μπαρ στο Ηράκλειο Αττικής.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στην ΕΡΤ1 ότι «ο 58χρονος συζητούσε με κάποια άτομα, όταν πλησίασε ένα μηχανάκι, τον πυροβόλησαν κι έφυγε». Γυναίκα αυτόπτης μάρτυρας είπε για τον 58χρονου ότι «ουδέποτε μας είχε δημιουργήσει προβλήματα. Ήταν ήσυχος και ευχάριστος άνθρωπος. Τώρα το τι έκανε στην προσωπική ζωή του, δεν μπορεί να το γνωρίζει κανείς».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ