Δολοφονία στην Κυπαρισσία: Στην Ελλάδα τις επόμενες ώρες ο 39χρονος Ρουμάνος

Στην Ελλάδα αναμένεται τις επόμενες ώρες ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της Μόνικα, στην Κυπαρισσία.

Η άτυχη 42χρονη, που αγνοείτο για μεγάλο χρονικό διάστημα, βρέθηκε θαμμένη με τσιμέντο στην αυλή του σπιτιού όπου έμενε με τον σύντροφό της.

Δολοφονία στην Κυπαρισσία: Θα δώσει εξηγήσεις ο 39χρονος Ρουμάνος

Ο 39χρονος Ρουμάνος παραδόθηκε στις Αρχές της Ολλανδίας, καθώς σε βάρος του είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης, και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι έρχεται στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το star, ο σύντροφος της Μόνικα αναμένεται να βρεθεί στη χώρα μας το αργότερο μέχρι την Τρίτη, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τη φρικτή εικόνα που αντίκρυσαν οι αστυνομικοί στην αυλή του σπιτιού όπου έμενε με την 42χρονη.

Ο δικηγόρος του 39χρονου, Βασίλης Νουλέζας, δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ότι έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να επισπευσθεί η διαδικασία παράδοσης του βασικού υπόπτου στη χώρα μας.

Σε επικοινωνία που είχε με τον πελάτη του τού είπε πως δε φοβάται να αντιμετωπίσει τις Αρχές και ισχυρίστηκε πως δεν είναι εκείνος ο δράστης.

Δολοφονία στην Κυπαρισσία: “Την κυνηγούσε με ένα μαχαίρι”

Οι νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα στην Κυπαρισσία συγκλονίζουν. Η 42χρονη Μόνικα που αγνοείτο βρέθηκε θαμμένη στο τσιμέντο της αυλής του σπιτιού της.

Ο 39χρονος Ρουμάνος σύντροφος της Μόνικα που είναι βασικός ύποπτος για την δολοφονία παραδόθηκε στις Αρχές της Ολλανδίας.

“Είναι ξεκάθαρο ότι όλες οι υποψίες είναι πάνω του. Υπάρχουν ενδείξεις, γι’ αυτό εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης” σημείωσε στο MEGA η δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης 42χρονης, Ανθούλα Ανάσογλου.

Η δικηγόρος ζήτησε σεβασμό στη μνήμη της θανούσας ενώ περιέγραψε τα όσα σοκαριστικά βίωσε από τον 39χρονο η άτυχη γυναίκα που βρέθηκε “τσιμεντωμένη”.

Κυπαρισσία

“Ογκώδης ο φάκελος της υπόθεσης, εκκρεμούν διαδικασίες, υπάρχουν μηνύσεις, δύο δικαστήρια τον Οκτώβριο. Ο κατηγορούμενος πήγε και την άρπαξε από το νοσοκομείο. Την έσυρε, την εκβίαζε, την εκφόβιζε, έχει δείρει και το μικρό της παιδί” τόνισε η δικηγόρος και πρόσθεσε:

“Ήταν καταστάσεις όπου δεν υπήρχε άμεση συνδρομή των Αρχών”.

“Αν ζούσε η καημένη η Μόνικα θα έλεγε και για την προηγούμενη σύζυγο του κατηγορούμενου. Υπήρξε βίαιη πράξη στον τάφο της προηγούμενης” σχολίασε η δικηγόρος.

 

Όπως εξήγησε η ίδια, επειδή οι δύο πρώτες σύντροφοι του 39χρονου κατηγορούμενου πέθαναν, υπήρχαν υποψίες ότι είχαν την ίδια τύχη.

“Η Μόνικα φοβόταν, την εκφόβιζε με το που κατέληξε η πρώην σύντροφός του και ότι θα πάθει τα ίδια αυτή και τα παιδιά της” υπογράμμισε η δικηγόρος.

“Έμεινε επειδή τον φοβόταν, επειδή την κακοποιούσε” υποστήριξε η ίδια.

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος είχε στείλει 19 φορές στο νοσοκομείο την 42χρονη Μόνικα, επειδή την ξυλοκοπούσε.

 

“Δεν ξέραμε τι γινόταν μέσα στο σπίτι. Τα τελευταία χρόνια δε είχε επικοινωνία με την Μόνικα. Δεν είχε κινητό. Δεν μπορούσαμε να την βρούμε πουθενά. Ο 39χρονος δεν της επέτρεπε να έχει κινητό” δήλωσε η κα Τάνια, ξαδέλφη της άτυχης 42χρονης.

“Μέχρι τελευταία, την κυνηγούσε στο δρόμους της Κυπαρισσίας με ένα μαχαίρι” πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ