Δολοφονία στην Ηλεία: Προσωρινά κρατούμενος ο αδελφός του θύματος

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε σήμερα (31/07) το απόγευμα μετά την απολογία του στον Ανακριτή Αμαλιάδας ο 71χρονος κατηγορούμενος για την δολοφονία του αδερφού του, Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου, στην Εφύρα Ηλείας τον Σεπτέμβριο του 2022.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr, μετά την πολύωρη ανακριτική διαδικασία, η οποία διήρκεσε σχεδόν οκτώ ώρες, ο Ανακριτής διέταξε, έπειτα και από την σύμφωνη γνώμη της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Αμαλιάδας την προσωρινή κράτηση του κατηγορούμενου για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, που ξεκίνησε στις 10 το πρωί και τελείωσε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, εξετάστηκαν μάρτυρες ενώ προσκομίστηκαν και συγκεκριμένα στοιχεία από την πλευρά της υπεράσπισης του κατηγορούμενου.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε στην απολογία του την βαρύτατη κατηγορία που του έχει αποδοθεί, ενώ ισχυρίστηκε ότι απουσίαζε από το σπίτι που συγκατοικούσε με το 68χρονο θύμα το χρονικό διάστημα το οποίο η αστυνομία τοποθετεί ως χρόνο τέλεσης του αδικήματος της ανθρωποκτονίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ