Δολοφονία στην Χαλκίδα: Τι ζήτησε από τους αστυνομικούς η 39χρονη

Ερμητικά κλειστό συνεχίζει να κρατά το στόμα της η 39χρονη που κατηγορείται ότι σκότωσε χθες το πρωί τον 43χρονο άνδρα έξω από το σπίτι του στη Χαλκίδα.

Η 39χρονη πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου για το άγριο έγκλημα.

Η γυναίκα βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή λίγο μετά τις 10 το πρωί της Κυριακή, για τη στυγερή δολοφονία που έχει συγκλονίσει τη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του evima.gr, η 39χρονη σήμερα το μόνο που ζήτησε από τους αστυνομικούς είναι να δει είναι το σύζυγό της και τα παιδιά της.

Η 39χρονη κρατείτο από χθες στην Ασφάλεια Χαλκίδας. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά δεν έχει πει τίποτα στους αστυνομικούς ενώ οι τελευταίοι επισημαίνουν πως δεν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση. Φαίνεται χαμένη στον κόσμο της και σε σοκ. Το μόνο που ρώτησε κάποια στιγμή είναι αν έχουν πει κάτι τα δύο ανήλικα παιδιά της. Ο σύζυγός της, με τον οποίο το θύμα ήταν «κολλητοί» φίλοι από το ίδιο χωριό την επισκέφθηκε στο τμήμα όπου κρατείται.

Ψάχνουν το κίνητρο

Οι πρώτες πληροφορίες που έφτασαν στην Αστυνομία ήταν ότι ο 43χρονος και η 39χρονη διατηρούσαν παράνομο ερωτικό δεσμό και ότι όταν το θύμα της είπε να χωρίσουν, εκείνη δεν άντεξε την απόρριψη και αποφάσισε να τον σκοτώσει.

Όμως, ο δικηγόρος της συζύγου του 43χρονου είπε ότι δεν υφίσταται ερωτικός δεσμός αλλά ότι η γυναίκα αυτή παρενοχλούσε το θύμα στο παρελθόν και αυτό ήταν σε γνώση και της συζύγου του 43χρονου και του άνδρα της 39χρονης. Μάλιστα κάποια στιγμή είχε αποφασιστεί να κατατεθούν και ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της για να μην τον πλησιάζει, όμως, τελικά με παρέμβαση του συζύγου της αυτό δεν συνέβη.

Όπως έγινε γνωστό, η 39χρονη εδώ και τρεις μήνες παρακολουθούνταν από ψυχολόγο. Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση εξετάζουν και τα κινητά του θύματος και της 39χρονης για να δουν αν υπήρχαν απειλητικά μηνύματα και τι συνομιλίες είχαν. Επί της ουσίας οι αστυνομικοί αναζητούν το κίνητρο για τη συγκεκριμένη δολοφονία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ