Δολοφονία στην Χαλκίδα: Η 39χρονη κατευθύνεται με το αυτοκίνητό της στο σπίτι του 43χρονου, τα ξημερώματα – Νέο βίντεο

Νέα στοιχεία αποκαλύπτονται για το καρτέρι θανάτου που έστησε η 39χρονη στον 43χρονο παιδικό φίλο του συζύγου της, το πρωινό του Σαββάτου στην Χαλκίδα.

Σε βίντεο που μετέδωσε η εκπομπή TLive στον Alpha, καταγράφεται το αυτοκίνητο της γυναίκας, η οποία κατηγορείται για την δολοφονία του 43χρονου ξυλουργού. Είναι ξημερώματα του Σαββάτου, όταν το αυτοκίνητό της «συλλαμβάνεται» από κάμερα ασφαλείας καταστήματος να κινείται σε δρόμο κοντά στο σπίτι του θύματος.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδόθηκε, οι εικόνες καταγράφηκαν στις 3:58 τα ξημερώματα του Σαββάτου. Αυτό σημαίνει ότι η 39χρονη έφυγε περίπου στις 3:30 το πρωί από το σπίτι της και και έφτασε έξω από την οικία του 43χρονου στις 4:00 το πρωί. Μετά, εικάζεται ότι περίμενε τέσσερις ολόκληρες ώρες ώστε να κάνει πράξη το σχέδιό της. Όταν ο ξυλουργός βγήκε από το σπίτι του, του επιτέθηκε και τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Δείτε το βίντεο:

Ο σύζυγος της 39χρονης, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, φέρεται να υποστήριξε στις αρχές ότι από το 2011 είχε υποψιαστεί πως κάτι είχε συμβεί ανάμεσα στη γυναίκα του και τον αδελφικό του φίλο.

«Με το θύμα είχα στενή φιλία αλλά το 2011 άρχισα να υποψιάζομαι ότι κάτι είχε συμβεί ανάμεσα στην γυναίκα μου και σε αυτόν. Είχα ρωτήσει την σύζυγό μου πολλές φορές αλλά δεν μου έδινε ξεκάθαρη απάντηση. Αυτό χάλασε και την σχέση μου με τον Σάκη και ήταν και η αιτία προστριβών με την σύζυγό μου. Ωστόσο, παρά τις προστριβές προσπαθούσαμε για την σχέση μας, συνεχίσαμε να μένουμε μαζί και να μεγαλώνουμε με αγάπη τα παιδιά μας», φέρεται να υποστήριξε ο σύζυγος της 39χρονης.

Η εκπομπή μετέδωσε και νέες εικόνες από το γαμήλιο γλέντι του 43χρονου, όπου καλεσμένοι ήταν και η 39χρονη με τον σύζυγό της και παιδικό φίλο του γαμπρού.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ