Χαλκίδα: «Η κακοποίηση από τον σύζυγό της οδήγησε στο έγκλημα» – Τι αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας του 43χρονου

Ο 43χρονος ξυλουργός ουδέποτε είχε ερωτική σχέση με την 39χρονη κατηγορουμένη, ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος για την άγρια δολοφονία στη Χαλκίδα. Ο δικηγόρος υποστήριξε, δε, ότι η συστηματική κακοποίηση που υφίστατο η 39χρονη από τον σύζυγό της, όπλισε το χέρι της.

Ο Αθανάσιος Τάρτης μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1 για την δολοφονία του 43χρονου ξυλουργού, ο οποίος έπεσε νεκρός από τις μαχαιριές που του κατάφερε η 39χρονη, έξω από το σπίτι του, το πρωί του Σαββάτου.

Σήμερα, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στον 43χρονο σε κλίμα οδύνης και σπαραγμού, ενώ αύριο η 39χρονη πρόκειται να απολογηθεί στον ανακριτή για την υπόθεση.

«Τίποτα δεν την βασάνιζε 15 χρόνια, δικαιολογίες για να καλύψει την πράξη της»

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος διέψευσε αρχικά τους ισχυρισμούς από την πλευρά της δράστιδος. «Τίποτα δεν την βασάνιζε 15 χρόνια, τίποτα απολύτως. Είναι μια δικαιολογία που εφευρέθηκε για να μπορέσει να δικαιολογήσει την πράξη της. Τα σενάρια δημιουργούνται για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Ουδέποτε υπήρξε δεσμός ούτε ερωτική σχέση του θύματος με την κατηγορουμένη», είπε αρχικά ο Αθανάσιος Τάρτης.

«Δεν έχει λογική αυτό που λέει η 39χρονη, γιατί αλλιώς δεν θα πήγαινε εκείνη και ο άνδρας της στον γάμο του θύματος. Δεν είχε πάει όλο το χωριό, ήταν κάποιοι καλεσμένοι, ανάμεσα στους οποίους η 39χρονη και ο άνδρας της», συνέχισε ο δικηγόρος.

Ο ίδιος υποστήριξε πως μετά την ειδοποίηση του συζύγου της 39χρονης από το θύμα, το 2021, ότι «φίλε, πρόσεξε η γυναίκα σου δεν λειτουργεί σωστά», υπήρξε μία ψυχρότητα στους δύο φίλους. «Από εκεί ξεκίνησε η συστηματική κακοποίηση της 39χρονης από τον σύζυγό της. Η μάνα το λέει, δεν το λέω εγώ. Άκουσα από την μάνα της κατηγορούμενης ότι από τότε, τα τελευταία 2-3 χρόνια την κακοποιούσε συστηματικά . Ο πατέρας της μιλούσε για “μαυρισμένα μάτια” και τέτοια”», τόνισε ο κ. Τάρτης.

«Δεν υπάρχει κανένα μυστικό που να συνδέει τους δύο. Φαίνεται ότι αυτή η συστηματική κακοποίηση από τον σύζυγό της την οδήγησε να εκδικηθεί το άτυχο θύμα, γιατί τον θεώρησε υπεύθυνο που πήγε και “κάρφωσε” στον σύζυγό της για τις πιέσεις που του ασκούσε», κατέληξε ο δικηγόρος.

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ