Δολοφονία 60χρονης στη Θεσσαλονίκη: Είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν ο 29χρονος – Οι συχνοί καβγάδες με την μητέρα του

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την  δολοφονία 60χρονης το απόγευμα της Τετάρτης στην Καλαμαριά, στη Θεσσαλονίκη.

Λίγο μετά τις 17.00, και έπειτα από κλήσεις περίοικων, η Αστυνομία έφτασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Παπαδιαμάντη και εντόπισε νεκρή μία 60χρονη γυναίκα. Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου.

Ο 29χρονος γιος της  που κρατείται στο τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς φέρεται να είναι ο δράστης και μάλιστα σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ έχει ήδη ομολογήσει. Ωστόσο αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί από επίσημες πηγές. Πληροφορίες του enikos.gr, αναφέρουν ότι μέχρι πριν από λίγη ώρα ο 29χρονος δεν ήταν σε θέση να δώσει κατάθεση, ενώ στο αστυνομικό τμήμα έχει σπεύσει και ο πατέρας του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 29χρονος ζούσε με την μητέρα του μετά τον χωρισμό των γονέων του. Στο παρελθόν είχε νοσηλευθεί, ενώ συχνοί ήταν οι καβγάδες μεταξύ τους καθώς αντιδρούσε στις παραινέσεις της μητέρας του να ακολουθεί την φαρμακευτική αγωγή που του είχε χορηγηθεί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ