Δολοφονία στα Πατήσια: Στον εισαγγελέα ο 59χρονος που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον αδελφό του

Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 59χρονος, ο οποίος δολοφόνησε τον αδελφό του στα Πατήσια, την Κυριακή. Ο άνδρας βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράβασης του νόμου περί όπλων και πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Η νέα υπόθεση δολοφονίας έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Ο 59χρονος πήγε χθες στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας και δήλωσε ότι νωρίτερα, μέσα σε διαμέρισμα, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 69χρονο αδελφό του.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών που έσπευσαν στο διαμέρισμα εντόπισαν το άψυχο σώμα του 69χρονου, μέσα σε μία λίμνη αίματος, ενώ αμέσως μετά συνέλαβαν τον αδελφό του.

Σύμφωνα με νέα στοιχεία, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, για τα οποία έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή.

Το τελευταίο διάστημα, οι γείτονες είχαν γενικότερα αντιληφθεί την επιθετική συμπεριφορά του δράστη. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 59χρονος δράστης είπε στους αστυνομικούς ότι ο αδελφός του ήταν πρώην αστυνομικός και τον κακομεταχειριζόταν συχνά. “Με χτυπούσε και δεν μου φερόταν καλά. Είχαμε προσωπικές και οικονομικές διαφορές για το σπίτι” ανέφερε στους αστυνομικούς.

Οι γείτονες λένε ότι ο 59χρονος είχε προβλήματα, πήγαινε στον γιατρό, αλλά κανείς δεν ήξερε αν έπαιρνε κανονικά τα φάρμακά του.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία στα Πατήσια

Σε επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε σήμερα, η ΕΛ.ΑΣ. επισημαίνει τα εξής:

“Συνελήφθη χθες 5-6-2022 στη Πατήσια, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, 59χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω πρωινές ώρες της 5-6-2022 μετέβη στο Τ.Α. Πατησίων και δήλωσε ότι νωρίτερα, εντός διαμερίσματος στα Πατήσια, τραυμάτισε θανάσιμα με αιχμηρό αντικείμενο 69χρονο ημεδαπό, ο οποίος τυγχάνει συγγενικό του πρόσωπο.

Αστυνομικοί του Τ.Α. Πατησίων που μετέβησαν στο προαναφερόμενο διαμέρισμα, εντόπισαν εντός αυτού τη σορό του 69χρονου, με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.

Κατόπιν των ανωτέρω ο 59χρονος συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ