Δολοφονία Σκαφτούρου: Οι δηλώσεις της κόρης του – “Μην μας ενοχλείτε”

Σε κατάσταση σοκ είναι η κόρη του Γιάννη Σκαφτούρου, μετά τη δολοφονία του πατέρα της στο εξοχικό σπίτι τους στα Σκουρτά Βοιωτίας, ενώ η αδελφή της τραυματίστηκε από τα πυρά των εκτελεστών.

Η Κατερίνα Σκαφτούρου είπε ότι η ίδια είναι καλά, διευκρίνισε ότι η αδελφή της είναι αυτή που τραυματίστηκε και ζήτησε να μην τους ενοχλούν, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

“Εγώ είμαι καλά, η αδελφή μου είναι αυτή που χτύπησε, όλα είναι αλήθεια, μην μας ενοχλείτε, ευχαριστούμε!” είπε η Κατερίνα Σκαφτούρου.

Οι αυτόπτες μάρτυρες πανικοβλήθηκαν. Άλλοι μίλησαν για δύο δράστες, άλλοι για τέσσερις και άλλοι για έξι. Στην έξοδο του χωριού οι αστυνομικοί εντόπισαν σε χωράφι μία εγκαταλελειμμένη μοτοσικλέτα και ένα αγροτικό αυτοκίνητο. Το δίκυκλο θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι χρησιμοποιήθηκε από τους δολοφόνους, ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν ποια είναι η εμπλοκή του αυτοκινήτου με την εκτέλεση του Σκαφτούρου.

Μοτοσικλέτα και αγροτικό αυτοκίνητο θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου εκεί να γίνει διερεύνηση για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό, στην προσπάθεια των αρχών να συλλέξουν πολύτιμα στοιχεία για την ταυτότητα των δραστών.

Ο Γιάννης Σκαφτούρος είχε απασχολήσει πολλές φορές τις αρχές από τη δεκαετία του 1990. Το όνομα του είχε συμπεριληφθεί σε δικογραφίες για απαγωγές, εκβιάσεις, εκρήξεις και ανθρωποκτονία. Είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στην απαγωγή του επιχειρηματία Παναγόπουλου, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.
Είχε φυλακιστεί, αλλά σε δεύτερο βαθμό είχε μειωθεί η ποινή του και είχε Αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ο 50 πεντάχρονος είχε μιλήσει στον ΑΝΤ1 το 2009 και είχε υποστηρίξει πως δεν έχει καμία σχέση με παράνομες δραστηριότητες. «Εγώ δεν έχω σχέση με τη νύχτα», είχε πει τότε.
Τον Ιούνιο του 2018 είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας εναντίον του στις φυλακές του Κορυδαλλού. Δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από μέλη της αλβανικής μαφίας.
Ο Σκαφτούρος θεωρείτο ένας από τους τελευταίους παλιούς από τον κόσμο της νύχτας και είναι όντως εντυπωσιακό ότι οι εκτελεστές δεν λογάριασαν ότι ήταν μαζί με την οικογένειά του και ανήλικα παιδιά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ