Δολοφονία Καραϊβάζ: Τι υποστηρίζουν οι εκτελεστές για τα ποσά που βρέθηκαν στους λογαριασμούς τους

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσουν αύριο (26/6) οι δύο άνδρες, οι οποίοι έχουν προφυλακιστεί για συμμετοχή στην δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ που σημειώθηκε στις 9 Απριλίου 2021, ενώ ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας ακόμη δεν έχει εντοπιστεί.

Σύμφωνα με το Mega, έπειτα από έρευνα που έγινε στους τραπεζικούς λογαριασμούς και τα περιουσιακά στοιχεία των δύο ανδρών, εντοπίστηκε πως από το 2020 έως το 2023 δέχονταν εμβάσματα, ενώ παρατηρήθηκε και διακίνηση μεγάλων χρηματικών ποσών που ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, φαίνεται να είχαν προχωρήσει σε αγορά ακινήτου στην περιοχή της Παλλήνης, μετά την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Σύμφωνα με το Mega, έγινε έλεγχος από την Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, και εστάλησαν αυτά τα στοιχεία στην Ασφάλεια Αττικής πριν από μερικούς μήνες, προκειμένου να ελεγχθεί εάν μερικά από αυτά τα εμβάσματα αφορούσαν αποπληρωμή συμβολαίων θανάτου.

Οι δύο κατηγορούμενοι υποστηρίζουν πως αυτά τα ποσά δικαιολογούνται από την πώληση αυτοκινήτων και την επαγγελματική τους δραστηριότητα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ