Δολοφονία Άλκη στη Θεσσαλονίκη: “Μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο” – Η μαρτυρία του Νίκου Καπραβέλου

Στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, που έχει συγκλονίσει όλη τη χώρα, αναφέρθηκε ο Διευθυντής ΜΕΘ στο νοσοκομείο “Παπανικολάου”, Νίκος Καπραβέλος. Είπε ότι ο Άλκης μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο, ενώ υποστηρίζει ότι από θαύμα ζουν οι δύο φίλοι του, μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκαν στην περιοχή Χαριλάου.

“Είχαμε και τα δύο παιδιά ακόμα, κάνουμε το σταυρό μας στο νοσοκομείο που με τέτοιο ξυλοδαρμό, τέτοιους μώλωπες, τέτοια τραύματα, δεν είχαμε εσωτερικές αιμορραγίες, δεν είχαμε προβλήματα σε άλλα εσωτερικά όργανα, ειλικρινά κρατήσαμε τα δύο τα παιδιά τα άλλα. Δυστυχώς ήρθε το παιδί (σ.σ Άλκης) ήταν νεκρό…” ανέφερε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Αυτό που είδαμε, υπογράμμισε ο κ. Καπραβέλος, δεν είναι οπαδική βία, είναι δολοφονική ενέργεια. “Εμείς είμαστε φίλαθλοι στη Θεσσαλονίκη, άλλο φίλαθλος, άλλος οπαδός, άλλο εγκληματίας” τόνισε και πρόσθεσε: “Έπρεπε να δείτε τα δυο τα παιδιά που είναι ζωντανά, κάνουμε το σταυρό μας, κάναμε αξονικές να δούμε αν έχουν εσωτερικά τραύματα. Είναι μια χαρά”

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ