Δολοφονία Άλκη: Νέα ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντα από τη στιγμή της επίθεσης – Όλα έγιναν μέσα σε ένα λεπτό

Δύο νέα βίντεο-ντοκουμέντα από τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης στον 19χρονο Άλκη και την παρέα του βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Το πρώτο βίντεο που παρουσιάστηκε στην εκπομπή “Tlive”, είναι τραβηγμένο από κάμερα ασφαλείας καταστήματος που βρίσκεται απέναντι από την οδό Γαζή όπου σημειώθηκε η δολοφονική επίθεση. Σε αυτό φαίνονται τα δύο από τα τρία εμπλεκόμενα οχήματα να σταματούν επί της Νικολάου Πλαστήρα και να αποβιβάζονται οι φερόμενοι ως δράστες της επίθεσης. Το πρώτο αυτοκίνητο είναι εκείνο που οδηγούσε ο φερόμενος ως ηθικός αυτουργός της δολοφονικής επίθεσης, ο 23χρονος Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη πρώτος.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τη δικογραφία της υπόθεσης, δίπλα του καθόταν ο 20χρονος Αλβανός, ο οποίος παραδέχθηκε ότι έβγαλε μαχαίρι, τραυμάτισε στο πόδι έναν από τους φίλους του Άλκη και αυτοτραυματίστηκε στο χέρι. Στα πίσω καθίσματα του πρώτου οχήματος κάθονταν άλλα δύο άτομα, τα οποία αποβιβάστηκαν και πήγαν στο σημείο της επίθεσης. Στο δεύτερο αυτοκίνητο επέβαιναν τέσσερα άτομα τα οποία επίσης αποβιβάστηκαν και πήγαν στο σημείο της επίθεσης.

Άλλο βίντεο-ντοκουμέντο καταγράφει τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά τη δολοφονική επίθεση στον άτυχο 19χρονο. Στο βίντεο φαίνονται δύο άτομα να είναι έξω από την είσοδο της πολυκατοικίας και ένας τρίτος να κατεβαίνει τις σκάλες και να χτυπάει κάτι πάνω στα σκαλιά, λίγο πριν φύγει τρέχοντας προς το όχημα που τον περιμένει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ