Δολοφονία 41χρονης εγκύου: «Ρωτούσε πότε θα γίνει η κηδεία της Γεωργίας και μου είπε ότι του λείπει», λέει ο δικηγόρος του 39χρονου

Αρνητική στάση φέρεται να κρατά ο 39χρονος που συνελήφθη για την δολοφονία της 41χρονης εγκύου συντρόφου του μαζί με τον 34χρονο φίλο του στη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στο Mega για την υπόθεση ο δικηγόρος του 39χρονου, Όθων Παπαδόπουλος, ανέφερε πως «τώρα πια έχουμε στα χέρια το υλικό της δικογραφίας, ώστε να μπορέσουμε να το επισκοπήσουμε και αμέσως μετά θα γίνει επί τούτου συζήτηση σε επισκεπτήριο με τον εντολέα μου. Ο ισχυρισμός του είναι ότι έχει εμπλακεί αποκλειστικά και μόνο από την απολογία του συγκρατούμενού του, τον θεωρεί μοναδικό και κύριο υπαίτιο για ό,τι έχει συμβεί σε βάρος της Γεωργίας».

Σε επικοινωνία που είχε ο δικηγόρος με τον εντολέα του, όπως ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος, ο 39χρονος ρωτούσε σχετικά με την κηδεία της Γεωργίας.

«Σε ολιγόλεπτη συζήτηση που είχα μαζί του σήμερα έξω από το γραφείο του Ανακριτή ρωτούσε πότε θα γίνει η κηδεία της Γεωργίας και μου είπε ότι του είναι εξαιρετικά δύσκολο και ότι του λείπει».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ