Δολοφονία 41χρονης εγκύου: Ο σύντροφος της και ο φίλος του πετούν σακούλα με προσωπικά αντικείμενα της Γεωργίας – ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο

Ακόμη ένα ντοκουμέντο από την φρικτή υπόθεση δολοφονίας της 41χρονης εγκύου, στη Θεσσαλονίκη, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Σε βίντεο που μετέδωσε το Mega, διακρίνονται οι δύο κατηγορούμενοι να πετούν σε κάδο απορριμμάτων μία σακούλα με ενοχοποιητικά σε βάρος τους στοιχεία, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδόθηκε, μία ώρα μετά την δολοφονία, διακρίνονται ο 39χρονος σύντροφος της Γεωργίας και ο 34χρονος φίλος του να περπατούν στην οδό Περικλέους, κοντά στο σπίτι όπου έγινε το έγκλημα, κρατώντας μία κίτρινη σακούλα που περιείχε προσωπικά αντικείμενα της άτυχης γυναίκας.

Το βίντεο είναι από το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, όταν δολοφονήθηκε η Γεωργία. Η ώρα είναι 00:18 και πλέον η ημερομηνία είναι 2 Ιανουαρίου.

Την σακούλα κρατάει πιο συγκεκριμένα ο σύντροφος της δολοφονημένης γυναίκας, ο οποίος φοράει το ίδιο τζάκετ με την χαρακτηριστική κουκούλα που φορούσε και όταν πήγε μαζί με την Γεωργία στο διαμέρισμά του λίγη ώρα πριν από το άγριο έγκλημα, όπως φάνηκε σε βίντεο που προβλήθηκε χθες.

Σύμφωνα με την εκπομπή LiveNews, οι δύο δράστες ξεφορτώθηκαν την επίμαχη σακούλα με τα επιβαρυντικά σε βάρος τους στοιχεία, πετώντας την σε κάδο απορριμμάτων.

Δείτε το βίντεο:

Σημειώνεται ότι ο 39χρονος σύντροφος της Γεωργίας αρνείται ότι δολοφόνησε την άτυχη γυναίκα και ρίχνει την ευθύνη στον φίλο του. Το ίδιο κάνει και ο άλλος κατηγορούμενος, υποστηρίζοντας ότι την 41χρονη δολοφόνησε ο σύντροφός της και ο ίδιος βοήθησε μόνο στη μεταφορά του πτώματος.

«Δεν έχω καμία συμμετοχή ήμουν στο σπίτι και κοιμόμουν. Τα έκανε όλα ο φίλος μου», φέρεται να υποστηρίζει ο 39χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας thesstoday.gr.

Από την πλευρά του, ο συνεργός του 39χρονου υποστήριξε ότι «απείλησε ότι αν δεν τον ακολουθήσω θα πάθω ό,τι έπαθε η Γεωργία». Ο 34χρονος αντιμετωπίζει ψυχοαναπτυξιακά προβλήματα, σύμφωνα με πληροφορίες.

«Το μοιραίο βράδυ εγώ φίμωσα και έδεσα την Γεωργία. Ο 39χρονος μου είπε να φύγω και να παραμένω στο αμάξι. Μετά ήρθε και μου είπε πως η Γεωργία είναι νεκρή» περιέγραψε.

Οι δυο κατηγορούμενοι θα απολογηθούν ενώπιον της ανακρίτριας, το προσεχές Σάββατο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ