Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που οι δράστες μεταφέρουν την σορό της 41χρονης εγκύου στο μπαούλο – ΦΩΤΟ ντοκουμέντο

Φωτογραφία ντοκουμέντο από την άγρια δολοφονία της 41χρονης εγκύου, στη Θεσσαλονίκη, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στην εικόνα καταγράφονται ο 39χρονος σύντροφος της γυναίκας και ο συγκατηγορούμενός του να μεταφέρουν το μπαούλο, μέσα στο οποίο είχαν τοποθετήσει το άψυχο σώμα της 41χρονης, σύμφωνα με την εκπομπή LiveNews στο Mega, που μετέδωσε την σχετική φωτογραφία.

Είναι βράδυ Πρωτοχρονιάς, λίγο μετά το άγριο έγκλημα. Οι δύο δράστες φέρονται να τοποθέτησαν την σορό της εγκύου μέσα στο μπαούλο και να το μετέφεραν με αυτοκίνητο στην Χαλκιδική, όπου το έκρυψαν σε ερημική τοποθεσία, πίσω από θάμνους.

Πρώτος «έσπασε» ο 34χρονος συνεργός του συντρόφου της γυναίκας. Υποστήριξε ότι ο 39χρονος του ζήτησε να σκηνοθετήσουν μία «ληστεία» ώστε να παραπλανήσουν την 41χρονη, ότι ο φίλος του δολοφόνησε την άτυχη γυναίκα και στη συνέχεια υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο, όπου είχαν κρύψει το μπαούλο με την σορό της.


«Κοιμόμουν, δεν έχω καμία συμμετοχή» ισχυρίζεται ο 39χρονος

Οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν σήμερα στα δικαστήρια, όπου ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν στην ανακρίτρια το προσεχές Σάββατο.

«Δεν έχω καμία συμμετοχή ήμουν στο σπίτι και κοιμόμουν. Τα έκανε όλα ο φίλος μου» ισχυρίζεται ο 39χρονος που κατηγορείται μαζί με τον φίλο του για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου.

«Απείλησε ότι αν δεν τον ακολουθήσω θα πάθω ό,τι έπαθε η Γεωργία». Αυτό φέρεται να υποστήριξε από πλευράς του ο συνεργός του 39χρονου στην υπόθεση δολοφονίας της Γεωργίας Μουράτη,  σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας thesstoday.gr . Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετωπίζει ψυχοαναπτυξιακά προβλήματα.

«Το μοιραίο βράδυ εγώ φίμωσα και έδεσα την Γεωργία. Ο 39χρονος μου είπε να φύγω και να παραμένω στο αμάξι. Μετά ήρθε και μου είπε πως η Γεωργία είναι νεκρή» περιέγραψε.

Κατά πληροφορίες ο άνδρας παραδέχεται τη συμμετοχή του ως έναν βαθμό (και στη μεταφορά με το μπαούλο) όχι όμως την στιγμή της δολοφονίας. Κίνητρο ήταν η ληστεία που είχαν προσχεδιάσει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ