Διπλός γάμος στην Κοζάνη – Αδελφές παντρεύτηκαν ταυτόχρονα – ΒΙΝΤΕΟ

Διπλός γάμος έγινε στην Κοζάνη και οι εικόνες τόσο από την εκκλησία όσο και από το γαμήλιο γλέντι που ακολούθησε κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Σε πελάγη ευτυχίας οι δύο αδελφές και τα δύο πρώτα ξαδέρφια που παντρεύτηκαν.

Ο διπλός γάμος στην Κοζάνη βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων στην τοπική κοινωνία, με τις δύο αδελφές να επιλέγουν να ανέβουν τα σκαλιά της ίδιας εκκλησίας ταυτόχρονα, την ίδια μέρα και ώρα.

Οι εκλεκτοί της καρδιάς τους είναι πρώτα ξαδέρφια που δέχτηκαν και άρχισαν να οργανώνουν από κοινού, την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής τους.

Ο διπλός γάμος έγινε το απόγευμα της Κυριακής 21 Αυγούστου, στον Άγιο Δημήτριο στην Κοζάνη. Ο επί χρόνια εικονολήπτης του Top Channel Μανώλης Παρδάλης παντρεύτηκε την καλή του Ελένη Κυριακίδου και η αδελφή της Γεωργία τον Χρήστο Γκιθώνα.

Αμέσως μετά τα δυο ζευγάρια υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους, στο κοινό γαμήλιο γλέντι, με τα χαμόγελα στα πρόσωπά τους, να αντικατοπτρίζουν την ευτυχία τους και τις ευχές να διαδέχονται η μία την άλλη. Δείτε τις εικόνες του kozanimedia.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ