Διπλό φονικό στην Καβάλα: «Δυστυχώς σε αγάπησα» έγραφε σε επιστολή ο κτηνοτρόφος στην 31χρονη

Μία ζωή… γεμάτη αγάπη και ευτυχία έταζε ο 56χρονος κτηνοτρόφος στην 31χρονη Άννα, στο ξεκίνημα της σχέσης τους που κατέληξε σε μία ασύλληπτη τραγωδία. Ο άνδρας από την Καβάλα που δεν δίστασε να σκοτώσει την 31χρονη και το μόλις 10 μηνών βρέφος τους και στη συνέχεια να αυτοκτονήσει, είχε γράψει μία ερωτική επιστολή στην αδικοχαμένη γυναίκα, εκφράζοντας τα συναισθήματά του.

«Όλα αυτά που έκανες για μένα ήταν κάτι το πρωτόγνωρο. Αυτά με άγγιξαν μέσα στην κλειστή καρδιά μου. Δεν εκμεταλλεύτηκα καμία στιγμή μαζί σου, δεν είναι του χαρακτήρα μου και στο έχω αποδείξει. Σε είδα από την πρώτη στιγμή σαν άνθρωπο δικό μου. Έτσι γεννήθηκα εγώ», ανέφερε στην επιστολή του ο 56χρονος σύμφωνα με το Live News.

Προσπαθούσε να πείσει την 31χρονη να γίνουν ζευγάρι, έτσι όπως εκείνος είχε πλάσει την έννοια στο μυαλό του. «Καταλαβαίνω ότι είσαι σε πολύ δύσκολη θέση. Έρχομαι στη θέση σου και βλέπω τις δυσκολίες. Δυστυχώς σε αγάπησα και ευτυχώς είμαι τόσο ώριμος και διδαγμένος από τη ζωή για τους ανθρώπους. Είχα κλειστεί στον εαυτό μου, δεν εμπιστεύομαι γενικά τους ανθρώπους, το 90% είναι διπλοπρόσωποι, φοράνε μάσκες, όπως τα καρναβάλια. Εγώ δεν παίζω μαζί σου, έκατσα και τα σκέφτηκα όλα, και για μένα είναι δύσκολο αλλά περισσότερο με νοιάζεις εσύ», ανέφερε.

Σε αυτή την επιστολή, έγραφε ότι θεωρούσε πως το εμπόδιο στη σχέση τους ήταν η διαφορά στην ηλικία τους. «Η διαφορά ηλικίας που έχουμε, αυτό θα είναι για τους δικούς σου το μεγάλο πρόβλημα. Εσύ και εγώ πρέπει με λογικές κινήσεις να τους αποδείξουμε και να καταλάβουν ότι αυτό που νιώθουμε ο ένας για τον άλλον δεν είναι κάτι επιπόλαιο, είναι βαθιά ριζωμένο στις καρδιές μας. Τους δικούς σου δεν τους θέλω απέναντί μας, τους θέλω δίπλα μας και γι’ αυτό θα προσπαθήσω να το πετύχω. Νομίζω θα τα καταφέρω, αρκεί να είσαι σίγουρη για τα συναισθήματά σου», ανέφερε.

Κλείνοντας την επιστολή του, την οποία ζήτησε από την Άννα να διαβάσει και στη μητέρα της, έγραφε: «Εσένα φοβάμαι, όχι εμένα. Ξέρω τι ζητάω στη ζωή. Μαζί σου θέλω να κάνω οικογένεια, γιατί είσαι ο άνθρωπος των ονείρων μου. Θέλω να σε κάνω ευτυχισμένη παρά όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στη ζωή. Τώρα η ζωή μου αποκτάει νόημα και ενδιαφέρον».

Ο 56χρονος κτηνοτρόφος «πάγωσε» το Πανελλήνιο με το στυγερό έγκλημα που διέπραξε πριν από μερικά 24ωρα. Αρχικά δολοφόνησε το βρέφος τους, στη συνέχεια σκότωσε την πρώην σύντροφό του και μετά έβαλε τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο. Η τοπική κοινωνία παραμένει συγκλονισμένη από την άγρια διπλή δολοφονία.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ