Διπλό φονικό στην Καβάλα: Τσιμπήματα από ψύλλους είχε στο κορμί του το βρέφος – ΦΩΤΟ

Σε άθλιες συνθήκες ζούσαν το βρέφος και η 31χρονη μητέρα του, όταν διέμεναν στο ίδιο σπίτι με τον 56χρονο κτηνοτρόφο στο χωριό Λεκάνη της Καβάλας, όπως αποκαλύπτεται από φωτογραφίες ντοκουμέντο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Στις φωτογραφίες καταγράφονται τα σημάδια από τσιμπήματα ψύλλων που έφερε το βρέφος στο κορμάκι του.

Η μητέρα του το πήρε μακριά από τον 56χρονο κτηνοτρόφο ώστε να το σώσει, αλλά δεν πρόλαβε. Η 31χρονη είδε το παιδί της να δολοφονείται μπροστά στα μάτια της, πριν ο 56χρονος σκοτώσει και την ίδια και ύστερα αυτοκτονήσει.

Καβάλα ψύλλοι

Καβάλα ψύλλοι

Η 31χρονη Άννα άφησε ορισμένες φωτογραφίες ως “κληρονομιά” στους κατοίκους του χωριού που τόσο αγάπησε κι έμελλε εκεί να αφήσει την τελευταία της πνοή.

Ένα λεύκωμα που αποφάσισε να δημιουργήσει και τα κατάφερε, αυτό που στάθηκε η αφορμή για τη μοιραία γνωριμία της με τον μετέπειτα δολοφόνο της ίδιας και του παιδιού τους. Η Άννα, μάλιστα, είχε κάνει ιδιαίτερη αναφορά σε εκείνον.

“Ο Λάμπης είναι 51 ετών και στην τρίτη γενιά βοσκών προβάτων και κατσικιών. Είναι μόνος του υπεύθυνος για πάνω από 1.000 ζώα. Το πρωί διανέμει σχεδόν 300 κιλά ζωοτροφών.
Ο χειμώνας μπορεί να είναι δύσκολος στα βουνά: κάτω από τους μείον 20 βαθμούς και το χιόνι μέχρι το γόνατο. Ο Λάμπης δεν έχει μία μέρα ελεύθερη όλο το έτος. Πρέπει να πάει στα ζώα καθημερινά”, έγραφε στο λεύκωμά της.

Το σημείωμα του δράστη και οι απειλές

“Σε αυτό το δωμάτιο γνωρίστηκα με την Άννα, σε αυτό το δωμάτιο ερωτευτήκαμε και ανταλλάξαμε το πρώτο μας φιλί. Εδώ αρχίζει η αγάπη μας και εδώ τελειώνει”, έγραφε το σημείωμα που είχε αφήσει ο κτηνοτρόφος πάνω στο τραπέζι. Το χαρτί βρήκε ο ξάδελφός του, τον οποίο ο 56χρονος ειδοποίησε πριν βάλει τέλος στη ζωή του.

Η Άννα φοβόταν τον 56χρονος, ο οποίος την απειλούσε κάθε φορά που τον συναντούσε. Γι’ αυτό και φρόντιζε να λαμβάνει τα μέτρα της. “Είναι ένα τέρας, μια φορά τον έχω γνωρίσει στα βαφτίσια. Η αδελφή του μας κοιτούσε με μισό μάτι”, λέει ξαδέλφη του θύματος.

Η κατάσταση έγινε αφόρητη, όταν η Άννα πήρε το παιδί μακριά του.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ