Διπλό φονικό στη Μακρινίτσα: “Ο δράστης ήταν έτοιμος να σκοτώσει και την πεθερά του” δηλώνει η δικηγόρος της οικογένειας

Λεπτομέρειες που σοκάρουν για το διπλό φονικό στη Μακρινίτσα, έφερε στο φως η δικηγόρος της οικογένειας των θυμάτων. Η Ανθούλα Ανάσογλου υποστήριξε πως ο φερόμενος ως δράστης ήταν έτοιμος σκοτώσει και την πεθερά του, όμως την άφησε να ζήσει, προκειμένου να μεγαλώσει τον δίχρονο γιο του.

“Της είπε “δεν σε σκοτώνω”, σε πλήρη συνείδηση εκείνη τη στιγμή, “για να μεγαλώσεις το παιδί μου”, που σημαίνει ότι γνώριζε τι έκανε και όχι αυτά που είπε στην ανάκριση ότι δεν θυμάται, ήξερε ότι σκότωσε τη μητέρα του παιδιού του και ήξερε ότι αφήνει τη γιαγιά για να μεγαλώσει το εγγόνι του και μετά δυστυχώς περίμενε τον άτυχο Γιώργο” τόνισε η δικηγόρος της οικογένειας των θυμάτων. Ο κατηγορούμενος, που συνεχίζει να υποστηρίζει πως δεν θυμάται τίποτα, εξετάστηκε από τους γιατρούς στις φυλακές Κορυδαλλού, οι οποίοι ζήτησαν την άμεση μεταφορά του στην ψυχιατρική πτέρυγα του σωφρονιστικού ιδρύματος.

“Ο τρόπος που έδρασε ήταν προσχεδιασμένος και τα χτυπήματα που έχει κάνει ήταν επαγγελματικά. Γιατί ένας τρελός όταν χτυπάει, χτυπάει όπου βρίσκει από την τρέλα του που έχει και που κουβαλάει. Είναι τρελός ένας τέτοιος άνθρωπος δηλαδή; γιατί εμένα μόνο για τρελός δεν μου φαίνεται”, δήλωσε από την πλευρά του φίλος του θύματος.

Τις επόμενες εβδομάδες θα ορισθεί και πραγματογνώμονας που θα κάνει την ψυχιατρική εκτίμηση, ενώ η αντιεισαγγελία Λάρισας, έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί, γιατί δεν προχώρησαν οι αρμόδιες αρχές στον ακούσιο εγκλεισμό του κατηγορουμένου σε ψυχιατρική κλινική, ενώ υπήρχαν όλες οι απαραίτητες γνωματεύσεις.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ